Ο Μένιος Φουρθιώτης μιλά για πρώτη φορά...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6

Μέχρι τώρα μιλούσε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του και της εταιρείας που κατέχει τον τίτλο της εκπομπής του.


Λίγες μέρες μετά το «διαζύγιό» του με το OPEN, ο Μένιος Φουρθιώτης «σπάει» τη σιωπή του με μία ανάρτησή του στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media αναφέροντας ότι:

“Θέλω να σας πω ένα αφήγημα που μπορεί να είναι μυθιστόρημα αλλά μπορεί να είναι η μόνη αλήθεια Θέλω να σας πω ένα αφήγημα που μπορεί να είναι μυθιστόρημα αλλά μπορεί να είμαι και αλήθεια «Το χάρισμα της ψυχραιμίας απαιτεί εξυπνάδα και αυτοέλεγχο. Πρέπει πρώτα να τα βρείτε με τον εαυτό σας σε αυτό το θέμα. Να προσπαθήσετε μόνοι σας να προσθέσετε στο χαρακτήρα σας την ψυχραιμία. Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει αρκετοί να είναι ψύχραιμοι …. παράδειγμα …. ένα κανάλι πωλείται από επιχειρηματία σε επιχειρηματία για την αμερόληπτη ενημέρωση των πολιτών ; ή ένα κανάλι πωλείται για πολιτικό όφελος για να οδηγήσει την κοινή γνώμη εκεί που θέλει ο πραγματικός υπογραφών της αγοράς ? Ρητορική ερώτηση που θα πάρει απάντηση με χαρτιά, συνομιλίες στον εισαγγελέα διαφθοράς και στο εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης εκεί θα φανεί και το έντονο «άρωμα πολιτικής παρέμβασης» με αποδείξεις !!! Καλή εβδομάδα και εγώ από την πλευρά μου συνιστώ στους εμπλεκόμενους ψυχραιμία και υπομονή»…. συνεχίζεται”.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλα αφού είναι τόσο διεφθαρμένος ο σαββιδης που έχει το οπεν γιατί άραγε κωλοχτυπιεται να μείνει με δικαστικές αποφάσεις ; Γιατί δεν τον κατήγγειλε εξ άρχης;Στην περίπτωση του μενιου ταιριάζει η Ατάκα του Χάρρυ κλυνν....και κλαμαααα η κυρία ρε παιδάκι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου ηθελε και πολυτελειες , σουπερ αυτοκινητα , βιλες με πισινα ,σεβασμο , το νουμερο ο ( κυριος ) τιποτα...αντε να δουμε τωρα το μελλον σου παραμυθα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αφεντικό σου ο Βρυώνης δεν μπορούσε να πάρει πανελλαδική άδεια. Και έκανε αυτό που κάθε έξυπνος επιχειρηματίας θα έκανε. Το πούλησε σε κάποιον που μπορεί να πάρει γιατί έχει την οικονομική επιφάνεια να πάρει και έτσι έβαλε 15 εκατομμύρια ευρώ στη τσέπη. Κανένας πολιτικός δεν είχε θέμα με την μπουζουκοεκπομπή σου, πίστεψε με παραμυθά, κανείς δεν νοιάζεται για το αν θα λύσει τη σιωπή της η Σκορδά και η Τσιμτσιλή. Γραφικός κατάντησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7:29 π.μ.
    Καλημέρα. Πες τα ρε φίλε! Πολύ σωστή τοποθέτηση. Ας μην ασχοληθούμε ξανά με το τίποτα. Θα καταλήξει στα αζήτητα αυτός. Όσο ασχοληθήκαμε, ασχοληθήκαμε. Του δώσαμε αξία. Φτάνει όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν το έχει γράψει μόνος του. Αυτές τις λέξεις ο Μένανδρος δεν τις ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !