Οριστικό!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Υπέγραψαν, κλείδωσαν τις ώρες, και αρχές Δεκεμβρίου θα βγουν στον αέρα.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Νίκος Ρογκάκος θα είναι το ζευγάρι της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο. Η εκπομπή θα ξεκινά στις επτά το πρωί και ουσιαστικά οι δυο δημοσιογράφοι θα κάνουν αυτο που έκαναν με επιτυχία στο Mega και τους καλοκαιρινούς μήνες στον ΑΝΤ1, αντιστοίχως. Ούτε λόγος να είναι στην παρέα τους η Μπάγια Αντωνοπούλου, Παπαδάκη παρόντος.

Τη σκυτάλη θα παίρνει στις δέκα το πρωί η Ντορέτα Παπαδημητρίου και θα καλημερίζει μόνη της ως κεντρική παρουσιάστρια το κοινό του Σαββατοκύριακου σε ένα πιο light infotainment. Πάνελ δε θα έχει η εκπομπή με την κλασικη έννοια, αλλά οι συνεργάτες θα μπαινοβγαίνουν στο πλατό για να παρουσιάζουν το θέμα τους. Η εκπομπή θα έχει κεντρικό καλεσμένο και ο αρχισυντάκτης που θα είναι στο τιμόνι της, είναι πολύ κοντά στο να κλείσει.

Στέφανος Κωνσταντινίδης-gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com


  1. Έγινε θαύμα σήμερα βλέπω.
    Και Καμπουράκης με Ρογκάκο και Ντορέτα? Ωραία Πράγματα...
    Η Μπάγια δεν θα είναι ε? Ο Παπαδάκης το απαγορεύει?
    Έχει καμία μεγάλη θέση στο κανάλι? μήπως είναι διευθυντής προσωπικού και δεν το ξέρω? τότε είναι μέγα λάθος να μην είναι σε εκπομπή.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς πιστεύω ότι το κανάλι θα έχει υπερβολικές απαιτήσεις από το πρωινό της Ντορεττας ενώ ειναι γνωστό ότι ουτε το Πρωινό ΣουΚου έκανε υψηλα νούμερα σε αυτήν την ζώνη και με δυνατή ομάδα on air και στην προ Μάνεση εποχή. Η Ντορεττα μου αρέσει πολύ αλλά το δυνατό σημείο της είναι το χιούμορ και αυτόσαρκασμός που δυστυχως χρειάζεται ομάδα για να τα ξεδιπλώσει ενώ τώρα θα είναι μόνη της. Ελπίζω το κανάλι να την στηρίξει και να δείξει υπομονή... Επίσης θα ήταν καλό αν γερά ονόματα του καναλιού όπως η Σκορδά, ο Αρναούτογλου και η Μπεκατώρου καταδεχόταν να πάνε ως καλεσμένοι, κάτι που οι δύο πρωτι αποφεύγουν. Κατά τα άλλα η ίδια είναι πολύ ικανή και παρόλα αυτα ελπίζω η εκπομπή να μην είναι τίγκα στο εμπορικό όπως ακουγεται γτ αυτο ίσως ξενίσει τους τηλεθεατές και τους στείλει κατά Παιανία πλευρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !