αναλαμβάνει το...


Ο ΣΚΑΪ αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πυρετό στησίματος του νέου κύκλου SURVIVOR, κι έτσι, αναζητά τα πρόσωπα που θα το στελεχώσουν . Και μπορεί η πρεμιέρα να αργεί ακόμη πολύ, καθώς το ριάλιτι θα βγει τον Φεβρουάριο, όμως, οι πρώτες κουβέντες γίνονται ήδη. Πέραν του SURVIVOR, όμως, ο σταθμός μαζί με τον Ατζούν έχουν να κλείσουν και την ομάδα του SURVIVOR Πανόραμα, που ξεκίνησε με την Ελεονώρα Μελέτη και συνέχισε με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Όπως φαίνεται,η εκπομπή και αυτή τη σεζόν θα συνεχίσει με γυναίκα στο τιμόνι, καθώς είναι πολύ κοντα στο να κλείσει για την παρουσίαση ένα πρόσωπο...πολυσυζητημένο .Σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε πως μια δημοσιογράφος που απασχόλησε έντονα το τελευταίο διάστημα, ετοιμάζεται να αναλάβει την εκπομπή γνωστού ριάλιτι.

Το tvnea έρχεται να σας δώσει  το όνομα ! Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ που μου ήρθε μόλις πριν από λίγο , ο ΣΚΑΪ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την παρουσιάστρια -δημοσιογράφο, Μπάγια Αντωνοπούλου, ώστε να παρουσιάσει το φετινό SURVIVOR Πανόραμα!Ωστόσο, αξίζει να αναφέρω πως ο σταθμός δεν επιβεβαιώνει ακόμα κάτι επίσημα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ουγαρρέζος όπως το έχει πει μπαμ έκανε ότι ήταν η Μπάγια....
Μια δημοσιογράφος που απασχόλησε έντονα το τελευταίο διάστημα φως φανάρι.
Δεν ήθελε και πολύ να το πιάσεις ότι ήταν αυτή.'Αλλη δεν υπήρχε περίπτωση να έιναι.

Από τα ψηλά στα χαμηλά δεν λέει η κοπέλα κρίμα.