Συνεχίζονται οι επαφές...

2

Τα στελέχη του ΣΚΑΪ συνεχίζουν το σαφάρι της αναζήτησης, προκειμένου να βρουν εκείνον τον σταθμό που τους εξυπηρετεί περισσότερο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στις typologies.gr, ξεκίνησε νέος κύκλος διαπραγματεύσεων των εκπροσώπων του ΣΚΑΪ με εκπροσώπους των σταθμών Epsilon TV (πρώην Extra) και ΑΡΤ TV για τηλεοπτική συνεργασία, εν όψει της μετάδοσης του ΣΚΑΪ 24. Η συνεργασία με έναν εκ των δύο θα είναι εμπορικής φύσεως, αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν θα γίνει δηλαδή εξαγορά κάποιας εταιρείας. Οι συζητήσεις δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί με τους ανθρώπους των δύο καναλιών, ωστόσο στόχος είναι το ΣΚΑΪ 24 να βγει στον αέρα με το νέο έτος.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έχουν λυσσάξει να βρουν σταθμό εδώ κανείς τους δεν κάνει σε όλα τα κανάλια πάνω από 15 μέσο όρο.Και κακά τα ψέμματα ειδήσεις ποιος βλέπει στην τηλεόραση; Εγω πάντα το θεωρούσα κάτι σαν τις διαφημίσεις το αλλάζεις ώσπου να τελιώσουν :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ΣΚΑΙ το κανει ολο αυτο κυριως για επικοινωνιακους λογους αλλα και για εσωτερικη καταναλωση.
    Αφενος για να ειναι στην επικαιροτητα τωρα που δειχνει να χανει εδαφος απο τον ισχυρο ανταγωνισμο και αφετερου για να συγκρατησει τα πνευματα εντος των τοιχων του, δινοντας ενα πνευμα επεκτασης των δραστηριοτητων του και επενδυσης στην ενημερωση που εχει παρατησει εδω και 1-2 χρονια (πρακτικα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !