Η επίσημη απάντηση του Μένιου Φουρθιώτη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Η υπόθεση με τον διάσημο ενεχυροδανειστή και το λαθρεμπόριο χρυσού έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Εδώ και μερικές ώρες, μάλιστα, έχει εμπλακεί και το όνομα του Μένιου Φουρθιώτη, καθώς το διαβιβαστικό της αστυνομίας αναφέρει πως υπήρχαν τηλεφωνικές συνομιλίες  ανάμεσα στον Ριχάρδο και στον γνωστό παρουσιαστή αλλά και αναφορές περί καταβολής μαύρου χρήματος από τον ενεχυροδανειστή προς τον Μένιο, χωρίς βέβαια να έχει εξακριβωθεί κάτι.

Ο Μένιος Φουρθιώτης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία  διαψεύδει κάθε είδους παράνομη εμπλοκή του ονόματός του στο κύκλωμα λαθρεμπορίου χρυσού. Ο δικηγόρος του παρουσιαστή Αλέξης Κούγιας μίλησε με τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή «Μαζί σου», αναφέροντας, μεταξύ άλλων στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Ο Μένιος Φουρθιώτης πρόκειται να μηνύσει και τους αστυνομικούς που συνέταξαν το διαβιβαστικό και οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης έχει πρωτοσέλιδο σήμερα την εμπλοκή του. Είναι πρωτοφανή πράγματα αυτά που συμβαίνουν στη σημερινή κοινωνική ζωή».



Μάλιστα, εδώ και λίγες ώρες, ο Μένιος Φουρθιώτης έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης, όπου ενημερώνει ότι ουδεμία ανάμειξη έχει με το κύκλωμα λαθρεμπορίου χρυσού. Η μοναδική επαφή που είχε με τον κατηγορούμενο ήταν μέσω εντελώς διαφανών και νόμιμων διαδικασιών και συμφωνητικών, καθώς μέσα από την εκπομπή του «Αποκαλυπτικά» στο Epsilon, διαφημιζόταν η νόμιμη δραστηριότητα του ενεχυροδανειστή.

Δες το βίντεο


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !