«Ο Νίκος Μουτσινάς είναι πικραμένος από τη συνεργασία του με τον Ant1»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Kαλεσμένος
στο "Celebrity Travel" του Νίκου Κοκλώνη, που φέτος προβάλλεται από τη συχνότητα του Open, είναι ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Μουτσινάς μιλά για τη ζωή του τρία χρόνια μετά το θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης τον θέτει αντιμέτωπο με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του και τον προκαλεί να αναφερθεί επιτέλους και στα προσωπικά του, τα οποία μέχρι σήμερα κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο Νίκος έχει πολύ ξεχωριστό χιούμορ, είναι καταπληκτικός στην παρέα –καταλαβαίνω απόλυτα γιατί η εκπομπή του στο Open ονομάστηκε Για την Παρέα– και απόλαυσε την εξερεύνηση της Βραζιλίας, όπου βρέθηκε για πρώτη φορά. Τον είδα πολύ ανανεωμένο, πιο fit από ποτέ, σε μια φάση που έχει επενδύσει σε νέα ξεκινήματα. Είναι λίγο πικραμένος από τη συνεργασία του με τον Αnt1, αλλά πολύ ενθουσιασμένος με το νέο του βήμα. Ε, τα υπόλοιπα θα τα δείτε το ερχόμενο Σάββατο 17 Νοεμμβρίου», λέει ο Mr. Travel στο "People".

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Φαίνεται πως είναι πικραμένος γιατί το αναφέρει συνέχεια με υπονοούμενα και σπόντες. Βέβαια αυτό δεν είναι σωστό καθώς οι συνεργασίες είναι για να χαλάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιο λογο ειναι πικραμενος? Του δωσανε 2 σιριαλ τα οποια πατωσαν. Του δωσανε εκπομπη το σουκου που πηγαινε καλα και ηθελε να τη σταματησει γιατι δεν του αρεσε . Πηγε εκανε το ξαναδεστε τους και κοπηκε και του δωσαν παλι δουλεια στο your face. Του δωσανε σοου και τα σκατωσε αφου δε βλεποταν. Οκ για να τον πηραν καππιο ταλεντο θα εχει ο ανθρωπος. Του δωσανε τοσες ευκαιριες και πεταει και σποντες? Δε θα κανω αγιο τον αντ1 μην τρελαθουμε. Αλλα εδω οντως του εδωσαν ευκαιριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !