Καζάνι που "βράζει" ο ALPHA!

1

Αναστατωμένοι στο κανάλι της Κάντζας μετά την πρόσφατη αλλαγή στη μετοχική του σύνθεση.

Οι φήμες δεν αφορούν μόνο τα «χρυσά συμβόλαια» του σταθμού για τα οποία γίνεται πολύς λόγος αλλά υπάρχει έντονη ανησυχία για περικοπές μισθών καθώς και θέσεων εργασίας με αποτέλεσμα εργαζόμενοι να σκέφτονται τι θα φέρει η «επόμενη μέρα».

Τα ίδια σενάρια αναφέρουν ότι αμέσως μετά την έγκριση της εξαγοράς και την επίσημη πλέον αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης θα τεθεί σε εφαρμογή σχέδιο «εξυγίανσης» με το οποίο θα επαναπροσδιοριστούν τόσο ο αριθμός των απαραίτητων εργαζομένων όσο και οι αμοιβές.

Ωστόσο, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές στο «σχέδιο εξυγίανσης» που φαίνεται να θέλει να εφαρμόσει η νέα διοίκηση αντιδρούν αρκετοί ανώτατοι αξιωματούχοι του ALPHA και μάλιστα το σαββατοκύριακο υπήρξε συνάντηση με σκοπό «να μπουν όρια», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Φαίνεται ότι η «ένωση» ALPHA με STAR έχει δημιουργήσει κόντρες και μάλιστα σε ανώτατα κλιμάκια καθιστώντας ακόμα πολλά πράγματα… στον αέρα…!

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα βάλετε όρια μανατζαρέοι; Για μαζευτείτε λίγο, δεν είναι δικό σας μαγαζί. Αν δεν σας αρέσει μπορείτε να πάτε στο κουκουβάουνες tv. Όλα αυτά είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Καλώς ή κακώς το κανάλι δεν ανήκει πια στον Κοντομηνά. Το πήραν οι Βαρδινογιάννηδες για να έχουν και πάλι δεύτερο κανάλι μετά το κλείσιμο του Mega. Θα ενώσουν τα κανάλια διοικητικά και μαζί θα έχουν 840 εργαζόμενους που προβλέπει ο νόμος. Και φυσικά δεν θα χρυσοπληρώνουν μανατζαρέους εις διπλούν (για 2 κανάλια). Θέλουν να μαζέψουν τα οικονομικά γιατί ο Alpha είναι ζημιογόνος, μπαίνει μέσα. Δεν είναι ευρύτερα γνωστό, αλλά ο Alpha έχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και ζημιές, για αυτό πούλησε ο Κοντομηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !