Ο ΣΚΑΪ ,για δεύτερη σεζόν φέτος κάνει προσπάθεια στον τομέα της Μυθοπλασίας, με το καθημερινό ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ .Το σίριαλ, σε διασκευή της Ρένας Ρίγγα, βγαίνει κάθε απόγευμα στις 18.45, χωρίς να φέρνει τεράστια ποσοστά.

Όμως, το τελευταίο διάστημα η σειρά έχει παρουσιάσει αισθητή άνοδο, και πλην εξαιρέσεων αγγίζει το 10 με 11% .Μάλιστα, ο σταθμός δίνει την αμέριστη στήριξή του, και πέραν του ότι έχει σκοπό,όπως έχουμε ξαναγράψει, να κάνει υπομονή και να διατηρήσει στον αέρα τη σειρά, αποφάσισε να δώσει έγκριση για νέα επεισόδια. Έτσι, όπως μετέφερε το Mytv, το κανάλι έδωσε το πράσινο φως για ακόμη 20 ,δηλαδή σύνολο 100. Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν αυτή την ώρα στο tvnea, το κανάλι με τη δημιουργό πήραν νέα απόφαση, κι έτσι δεν θα βγουν 20 ακόμη επεισόδια, αλλά...70! Ναι, η σειρά θα ολοκληρωθεί τελικά στα 150 επεισόδια, και όχι στα 80 που ήταν η αρχική συμφωνία.

Συνεχίζοντας, πέραν  του νέου αριθμού επεισοδίων που ομολογουμένως δεν τον περιμέναμε καθώς από τα 80 στα 150 έχουμε μια τεράστια απόσταση, ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει και κάτι ακόμη για ενίσχυση. Όπως μαθαίνω,λοιπόν, θα δούμε στο καθημερινό σίριαλ ένα γκεστ -έκπληξη πολύ δυνατό. Αναμένουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: