Νέα δεδομένα από τις 10 Δεκεμβρίου...

1

Συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης του προγράμματός του το Open. Χρονικό ορόσημο είναι η 10η Δεκεμβρίου, καθώς ως τότε θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης και συναρμολόγησης του τεχνικού εξοπλισμού του νέου καναλιού, που βγήκε στον αέρα στις 24 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στις typologies.gr, μέχρι σήμερα όλα τα ζωντανά προγράμματα καθώς και οι ειδήσεις του Open βγαίνουν από τηλεοπτικό βαν. Στις 10 Δεκεμβρίου αυτό αλλάζει, αφού θα είναι πλέον σε πλήρη λειτουργία το σύστημα Inews, στη χρήση του οποίου εκπαιδεύονται οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του σταθμού, καθώς και τα νέα κοντρόλ, τα μηχανήματα των στούντιο, οι κάμερες των στούντιο και τα μηχανήματα του μοντάζ. Οι τεχνικές αλλαγές θα αποτυπωθούν άμεσα στα ζωντανά προγράμματα, αφού θα δώσουν τη δυνατότητα για πλουσιότερη θεματολογία και αναβαθμισμένη ποιοτικά εικόνα, προετοιμάζοντας το τοπίο και για νέες τηλεοπτικές αφίξεις στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Το πρόγραμμα του σταθμού, που δεν έχει ακόμα συμπληρώσει έναν μήνα στον τηλεοπτικό αέρα, ενισχύεται μέρα με τη μέρα. Ήδη αυτό το Σαββατοκύριακο έγιναν δύο νέες πρεμιέρες, το «Open Sport» με τον Μανώλη Σφακάκη, καθώς και η κυριακάτικη ποδοσφαιρική εκπομπή «Total Football» με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Μεγάλο στοίχημα του Open στο prime time είναι το talent show «X-Factor», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Φεβρουάριο, με τη Δέσποινα Βανδή για πρώτη φορά σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας, πολλά νέα στοιχεία στη δομή και μια ομάδα κριτών με εκπλήξεις, που ακόμα το κανάλι δεν έχει ανακοινώσει επίσημα.

Από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του το Open σημειώνει μια σταθερά ανοδική πορεία στο εβδομαδιαίο μερίδιο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, την εβδομάδα 22-28 Οκτωβρίου ο μέσος εβδομαδιαίος όρος ήταν 6,9%, την εβδομάδα 29 Νοεμβρίου-4 Νοεμβρίου 6,6%, την εβδομάδα 5-11 Νοεμβρίου 7,1% και την εβδομάδα 12-18 Νοεμβρίου 7,8%.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χρειάζεται χρόνος ο,τι και να λέμε.Και πού ξέρουμε;Ίσως οι σειρές του όπεν που αυτή τη στιγμή κάνουν 2-4% αργότερα όταν το κανάλι αναπτυχθεί μπορει προβαλλόμενες σε επανάληψη να δίνουν 10αρια....Οχι ότι το 10% είναι τρελό νούμερο,αλλά οι επαναλήψεις μπορουν να γεμίσουν τρύπες στο πρόγραμμα,έστω και με αυτό το ποσοστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !