Τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time...

9
%252C.%252C.%252C8500
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών...
Αναλυτικά για χθες 10/10/2018:
Πρόγραμμα 18-54

THE VOICE OF GREECE 28,0
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  14,6
ΚΑΝΕ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΟ 8,1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 8,0

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 24,1
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 23,5


*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.


ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όπως και πέρσι το "The Voice" θα ανεβαίνει σταδιακά. Ειδικά χθες ήταν σούπερ. Τατουάζ κλασσικά στα ποσοστά του και η μουρμούρα είναι λες και φέτος ανανεώθηκε πάρα πολύ. Διαφέρει από τους κύκλους 3-4-5. Η Κλέλια είναι εξαιρετική. Το "Κάνε γονείς να δεις καλό" είναι μια καλή προσπάθεια. Δεν είναι τόσο κωμωδία όσο μια ανάλαφρη οικογενειακή σειρά που χαραμίζεται. Θα ταίριαζε στην απογευματινή ζώνη. Ελπίζω να μην την κόψουν για τα μονοψήφια, ο ΑΝΤ1 το συνηθίζει. Η "Επιστροφή" στα ίδια, ανεβαίνει λίγο όταν παίζει μόνη της και μετά ξανά μανά. Ίσως η πιο αδιάφορη σειρά φέτος. Στον ΑΝΤ1 αξίζουν με τα χίλια η "Φριτέζα" και η "Γυναίκα χωρίς όνομα" με την δεύτερη σειρά να είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να βάλει το απόγευμα. Εύγε! Αναμένουμε να τελειώσει η "Επιστροφή" σε λίγους μήνες για να έρθουν οι πολλά υποσχόμενες "Άγριες μέλισσες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρελό γλέντι από το voice!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γινατε ολοι μετα χριστον προφητες ε; Ο σκαι ο χαμενος της χρονιας ε; ολοι αυτο λεγατε. παρτε τα τωρα. παρτε το αδιαφορο θριλερακι επιστροφη στο 13 δυναμικα κοινά. ξεχαστε και την φριτεζα. μονο η γυναικα χωρις ονομα θα αντεξει εκτος κ αν πεσει απεναντι απο εψιλον κυριτση, που όμως ειδα το τρειλερ κ ηταν απογοητευση. οπως κ ολα του εψιλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει, ένα voice πάει καλά μόνο φέτος στον σκάι, που στην ουσία είναι το μόνο ποιοτικό πρόγραμμα που έχει φέρει ο Τούρκος. Και πάλι το αυθεντικό πολύ δυνατό format το έχει ξεχειλώσει, να είναι καλά η δυνατή επιτροπή που το σώζει. Προσωπικά, θεωρώ μεγαλύτερο νικητή τον άλφα, που συνεχίζει να εμπλουτίζει την ταινιοθήκη του, ενώ κάνει πολύ δυνατά νούμερα με σειρές που συνεχίζονται για 5 και 6 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου κάνει εντύπωση ότι οι Γονείς έχουν μικρότερα νούμερα από την Επιστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4:45 μ.μ.

    κι εσυ το ιδιο κάνεις, ωστοσο ακόμα δεν ειδαμε όλα τα προγραμματα...
    επίσης το voice κανει νουμερα μόλις τελειωσει το τατουαζ, στον ανταγωνισμο κανει 9,5 11,9 14,6 και 14.
    να θυμησω οτι το Voice εχει ενδιαφέρων μεχρι και αυτη την φάση,μετα ειναι βαρετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το τατουάζ τελείωσε στις 12 και το voice στις 12:30, κι απ' αυτό το μισάωρο ο μισός χρόνος περίπου ήταν διαφημίσεις, που δεν υπολογίζονται στα καθαρά ποσοστά. Το voice το είδαν κατά μέσο όρο 1.224.000 τηλεθεατές και το τατουάζ 1.138.000. Επίσης μέχρι τις 21:40 (αυτά είναι τα τέταρτα που αναφέρθηκαν σε κάποιο σχόλιο) το voice έπαιξε χθες, όπως συμβαίνει και συνήθως, 20 λεπτά highlights, που θεωρούνται διαφορετικό πρόγραμμα, 15 λεπτά διαφημίσεις και 5 λεπτά έναρξη καινούριου επεισοδίου χωρίς ούτε μισό τραγούδι. Αυτά είναι τα δεδομένα και τα νούμερα βρίσκονται στο site της nielsen για τηλεθεάσεις και διάρκειες. Σε τέταρτα, που τα είδα σε άλλο μέσο, στην κοινή ώρα προβολής των δυο προγραμμάτων το voice έκανε 25%, 30% μέχρι και 33% στο δυναμικό κοινό. Λίγο δύσκολο λοιπόν το voice να έκανε νούμερα μόνο όταν τέλειωσε το τατουάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4:45 μ.μ με ένα VOICE ξέρεις δεν σώζετε το κανάλι.Ότι είναι πεσμένο σε σχέση με την προηγούμενη σαιζόν ο ΣΚΑΙ το ξέρουν και οι πέτρες,μόνο εσύ δεν το ξέρεις... Μην μας λες ιστοριούλες τότε.


    ΣΗΜ.Μην τα ρίχνουμε όλα στα κανάλια,να ρίξουμε και κάτι στο τηλεθεατή η στον εαυτό μας που σε αρκετά προγράμματα από την ημέρα προβολής τους δεν πατάμε το κουμπάκι του τηλεκοντρόλ για να δούμε τι είναι αυτό που παίζει και αν είναι να κάτσουμε 5-6 επεισόδια να δούμε και ύστερα αν δεν μας αρέσει φεύγουμε η μας αρέσει μένουμε.Εμείς πάλι από το πρώτο κιόλας την κάνουμε και δεν το βλέπουμε .....
    Και μου λέτε ότι είναι χαμηλά τα ποσοστά φυσικά εμείς τα κανονίζουμε αυτά με τα κουμπιά.
    Ύστερα πως θα αποδώσουν τα κανάλια...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το voice πάει καλά διότι έχει την καλύτερη σύνθεση επιτροπή σε αυτή την τυπολογία προγράμματος ever!
    Αντιθέτως το ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ έχει αδιάφορη κριτική επιτροπή, όπως και το MY STYLE ROCKS έχει πολλή χειρότερη από την περσινή, αν και το τελευταίο ούτως ή άλλως είναι σκουπίδι!
    Στον ALPHA με σαπουνόπερα και σειρά, που διάγει τον 6ο κύκλο κάνουν ηγετική εμφάνιση.
    Στον ΑΝΤΕΝΝΑ πάλι καταποντισμός.Το κανάλι έχει χάσει την επαφή με το ευρύ κοινό και μάλλον δεν έχει κατανοήσει ότι ο ανταγωνισμός πλέον είναι πολύπλευρος , οι ανταγωνιστές στα ίσα είναι όλοι οι ιδιωτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας, όχι ένας όπως το MEGA στο παρελθόν.Αν και το Νόμαντς δεν τραβήξει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !