Nomads και Survivor ενώνονται στον ΑΝΤ1!

4

BEAT ΒUZZER ΣΤΙΣ 22.45!

TO BEAT BUZZER ΚΑΝΕΙ BUZZ ΞΑΝΑ! Τρέλα, γέλιο, και κέφι και απόψε!

Και αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος Μαυρίδης και 4 νέοι φίλοι δικοί του αλλά και των τηλεθεατών ξαναχτυπούν κάνοντας βόλτες μετά μουσικής. Στο δεύτερο επεισόδιο, απόψε, Τρίτη, 2 Οκτωβρίου, στις 22:45, καλεσμένοι του Γιώργου Μαυρίδη θα είναι o Λευτέρης Χατζηιωάννου, personal trainer και πρώην παίκτης του Nomads, o Μάριος, «Πρίαμος», Ιωαννίδης γυμναστής, εκπαιδευτής καταδύσεων και πρώην παίκτης του Survivor, η make-up artist, Ιζαμπέλα Χριστοδούλου αλλά και ο Δημήτρης Μαρμαράς, μπαρμπέρης στο επάγγελμα και παίκτης του «Nomads – Μαδαγασκάρη». 


Κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι τέσσερις παίκτες θα πρέπει να απαντήσουν ποιος είναι ο τραγουδιστής, η τραγουδίστρια ή το συγκρότημα που ακούγεται από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις σωστές τους απαντήσεις θα διατεθούν σε κοινωφελή ιδρύματα που χρήζουν υποστήριξης.


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτος ο μαυριδης υπερεκτιμημενος. Χαβαλεδοτρασιά ειναι. Οσο ηταν με τον τανιμανιδη περναγε. Αλλα απτο νομαντς φανηκε οτι καραγκιοζιζει. Απατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον μαθαμε στο νομαντς. Διπροσωπη ψωναρα ειναι που εχει σκασει να ανταγωνιστει τον τανιμανιδη. Απιστευτη ψωναρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναρκισσος σε σημειο ενοχλητικό. Οι περσινη του συμπεριφορα στο νομαντς με τρομαξε. μου θυμισε φασισμο και ρατσισμο απεναντι στους συμπαικτες του. Ξερει κ παιζει με τις φιλανθρωπιες για να παριστανει το καλο παιδι. Λιγα τα ψωμια του στην τεηλεοραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τον εχω γνωρισει σε παρεα. περιαυτολογει ακατασχετα, επειδη του εκατσε η φαση με το world party κονομαει απο το ινσταγκραμ αλλά ουτε εγω πιστευω οτι κανει για τηλεοραση. πιο πολυ για χουλιγκανι μου κάνει και αν θυμαμαι καλα, ειπε ότι ηταν κιολας. Δεν καταλαβαινω γιατι του δωσανε εκπομπη; μόνο εμεις τα βλεπουμε αυτα, ή κοιτάνε ποιος εχει πολλλους followers sto insta και αυτο ειναι το κριτηριο πλέον;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !