Mediatown: "Γυναίκα" διαμάντι, κουίζ, αποκλειστικό,δελτίο χωρίς άποψη, παραπλάνηση στα νούμερα, φόρα οι "κου κου", "όσο έχω εσένα", χαμένο "Junior", Ποφάντης

Κωνσταντίνος Κότσαρης
23
Εδώ είμαστε και αυτή την Τετάρτη με πολύ ενδιαφέρον υλικό! Για βάλτε τις ζώνες σας, ώστε να ξεκινήσουμε και αυτό το ταξίδι της Τετάρτης...




"Σειρά διαμάντι...και δεν είναι στο Netflix"

H σειρά  "Γυναίκα χωρίς όνομα" είναι μία καλή καθημερινή σειρά με δυνατό σενάριο, που προσεγγίζει την αρτιότητα. Είχαμε χρόνια να δούμε  στους δέκτες μας τέτοιες παραγωγές που μας θυμίζουν τις καλές εποχές των καθημερινών σειρών που έχουν κάτι να προσφέρουν στον τηλεθεατή και δεν αναλώνονται σε ανούσιες ιστορίες. Το cast των ηθοποιών έχει επιλεγεί με ιδιαίτερη προσοχή  ώστε να μην μπορείς να εντοπίσεις κάποια αμηχανία σε σχέση με το υποκριτικό ταλέντο κάποιου  ηθοποιού. Η υπόθεση της σειράς είναι εξαιρετική και έχει ενδιαφέρον, διότι περνάει πολλά μηνύματα στο τηλεθεατή θίγοντας την αξία του χρήματος και παρουσιάζοντας με έναν  ιδιαίτερο τρόπο την  μητρική αγάπη.  Η σεναριογράφος της σειράς, Μαρία Γεωργιάδου, είναι πιο ώριμη από ποτέ με ένα προσεγμένο σενάριο, θα έλεγα είναι η καλύτερη σειρά που έχει γράψει μέχρι σήμερα ,και αυτό που ξεχωρίζεις είναι ότι υπάρχει το όριο και δεν γίνονται υπερβολές τόσο στους χαρακτήρες όσο και στην υπόθεση - είναι δύσκολο να το συναντήσεις σε μια καθημερινή σειρά. Η Μαρία Τουμασάτου είναι συγκλονιστική σε έναν διαφορετικό ρόλο από ό,τι την είχαμε συνηθίσει όπως και η  πρωτοεμφανιζόμενη Ντόρα Μακρυγιάννη. Κάθε επεισόδιο της σειράς είναι ανατρεπτικό και κρατάει τον τηλεθεατή σε αμείωτο ενδιαφέρον και αγωνία , με τις ιστορίες να  εξελίσσονται ταχύτατα.  Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τη σειρά  και αυτό φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης που από την πρώτη στιγμή κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα και εμφανίζουν ανοδικές τάσεις .

Υ.Γ.: Όλα αυτά προς απάντηση του...απαιτητικού αναγνώστη του tvnea.com που θεωρεί πως για να πούμε μία ελληνική σειρά καλή θα πρέπει να είναι επιπέδου "Netflix". Απορώ αυτός ο άνθρωπος πώς επισκέπτεται το tvnea που η θεματολογία του αφορά την ελληνική τηλεόραση...




"Σε έχω βρει και σε χάνω"

Μετά την επιτυχία που σημείωσε ο SKAI τις  δύο προηγούμενες σεζόν τερματίζοντας πρώτος στην τηλεθέαση, τo κανάλι έχει  πέρασεi πλέον σε μια νέα εποχή με αποτέλεσμα να θέλει να ενισχύσει  περισσότερο το ψυχαγωγικό του προφίλ και έτσι σκέφτηκε έξυπνα να επενδύσει στη μυθοπλασία με την ένταξη της νέας καθημερινής κωμικής  σειράς, "Όσο έχω εσένα". .Η σειρά αυτή είχε όλες τις προϋποθέσεις να πάει καλά διότι αποτελείται από ένα προσεγμένο cast  ηθοποιών με τους περισσότερους να έχουν χρόνια να κάνουν τηλεόραση, οπότε θα μιλάγαμε για ένα ενδιαφέρον τηλεοπτικό comeback. Γνωρίζουμε ότι για μία επιτυχημένη σειρά εκτός από ένα καλό cast πρωταγωνιστών απαιτείται και ένα δυνατό σενάριο, που σε αυτή την περίπτωση απουσιάζει. Το σενάριο είναι πολύ αδύναμο (δεν φταίει απαραίτητα η Ρένα Ρίγγα που έχει αφήσει εξαιρετικά δείγματα γραφής, αλλά το πρωτότυπο κείμενο), με την υπόθεση να μην εμφανίζει κάποιο ενδιαφέρον και με μια  πλοκή πολύ συνηθισμένη. Με άλλα λόγια, βασίζεται σε κακές αντιγραφές παλαιών σειρών και με ένα χιούμορ ξεπερασμένο και καθόλου έξυπνο. Παρ' όλα αυτά έχει  λογική και  αισθητική  εβδομαδιαίας σειράς...



"Από τα ψηλά στα χαμηλά..."

H επιλογή του Star την  προηγούμενη σεζόν να βγάλει στον αέρα τον δεύτερο κύκλο του "Master Chef" αποδείχθηκε η έκπληξη της χρονιάς και αυτό αποτυπώθηκε  στα υψηλά νούμερα τηλεθέασης ,καταφέρνοντας να επικρατήσει  στην prime time ζώνη και να εξελιχθεί  σε έναν ισχυρό  αντίπαλο. Βλέποντας στο κανάλι της Κηφισιάς την μεγάλη απήχηση του reality μαγειρικής στο τηλεοπτικό κοινό, σκέφτηκαν  πολύ έξυπνα να βγάλουν στον αέρα το "Μaster chef junior" ,αλλά δεν σκέφτηκαν ότι το ενδιαφέρον του κοινού  δεν είναι  στο αντικείμενο της  μαγειρικής. Αναμενόμενα η τηλεθέαση του "Junior" θα ήταν πιο πεσμένη διότι απουσιάζει το κομμάτι του reality που συχνά φανατίζει το τηλεοπτικό κοινό. Τα νούμερα τηλεθέασης από τις πρώτες ημέρες προβολής ήταν απογοητευτικά τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο νεανικό κοινό, διαψεύδοντας τους υπεύθυνους του καναλιού  που είχαν υψηλές προσδοκίες .Από ό,τι φάνηκε από τα πρώτα επεισόδια  οι κριτές που επιλέχθηκαν δεν έχουν ‘’δέσει΄΄ τηλεοπτικά  μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθόλου τηλεοπτική χημεία, ενώ το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η επικοινωνία με τα παιδιά,. Μπορούμε κιόλας να πούμε ότι ορισμένες φορές όταν κρίνουν τα πιάτα των παιδιών ξεχνούν ότι απευθύνονται σε παιδιά και όχι σε επαγγελματίες chef , για αυτό κι ήθελε μια κριτική επιτροπή που θα έκρινε τα παιδιά  με  μια πιο...παιχνιδιάρικη και χιουμοριστική  διάθεση. Η επιλογή να μην υπάρχει παρουσιαστής είναι λανθασμένη διότι τα παιδιά θέλουν έναν άνθρωπο που να μην έχει καμία σχέση με το διαγωνιστικό μέρος  ώστε  να μπορεί να τα εμψυχώνει και να είναι με το μέρος τους, αποφεύγοντας αγχώδεις συμπεριφορές που παρατηρούνται, όπως η Μαρία Μπεκατώρου πριν κάποια χρόνια. Μη ξεχνάμε πως ο παρουσιαστής  μπορεί να έσωζε ως ένα βαθμό την ''άγουρη'' τηλεοπτική χημεία των κριτών.

Υ.Γ.: Να σημειώσουμε πως το "Master chef junior", σύμφωνα με πληροφορίες, προβλήθηκε από το STAR επειδή το κανάλι υποχρεωνόταν για την προβολή ,βάσει του "πακέτου" που αγόρασε για την απόκτηση των δικαιωμάτων του κανονικού "Master chef".



"Χωρίς άποψη"

O Νίκος Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 κάνει μία αξιόλογη προσπάθεια. Είναι ένα δελτίο με μία γρήγορη ροή και συγχρόνως παρέχει στον τηλεθεατή μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλα τα θέματα που προβληματίζουν  την κοινωνία και τον κόσμο. Από εκεί και πέρα, κάποια πράγματα απουσιάζουν τα οποία σίγουρα στοιχίζουν μονάδες στην τηλεθέαση. Ένα βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν προκύπτουν καθόλου αποκλειστικά, αν εξαιρέσεις το πρώτο κομμάτι του δελτίου που αφορά τις πολιτικές εξελίξεις. Ακόμη, απουσιάζει έντονα από το δελτίο η άποψη σε όλα τα είδη του ρεπορτάζ η οποία δεν υπάρχει καθόλου, με μοναδικές εξαιρέσεις τα μικρά και ουσιαστικά σχόλια του παρουσιαστή ενδιάμεσα από τα ρεπορτάζ. O Νίκος Χατζηνικολάου  είναι από τους λίγους δημοσιογράφους του χώρου που έχει το καλύτερο πολιτικό ρεπορτάζ, ωστόσο, αυτή την ικανότητα δεν την βλέπουμε να την εκμεταλλεύεται στον ΑΝΤ1 στο έπακρο. Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, φέτος έχουν αρχίσει να ανεβάζουν στροφές και να σταθεροποιούνται διότι βρέθηκε το lead in,  που για τα δελτία ειδήσεων είναι καταλυτικό ,και λέγεται "Γυναίκα χωρίς όνομα".



"Ξεκάθαρη νίκη παρά την παραπλάνηση"

Αν ένα πράγμα είναι πολύ ενοχλητικό στον σχολιασμό της τηλεθέασης είναι η αδικία. Είναι πολύ άσχημο κάποιοι να προσπαθούν να πείσουν το τηλεοπτικό κοινό για το οτιδήποτε. Αναφέρομαι στην τηλεμαχία Στεφανίδου-Κουτσελίνη, που η δεύτερη είναι με διαφορά μπροστά. Και προφανώς αναφέρομαι στο νεανικό κοινό, αφού αυτό κοιτούν εδώ και πολλά χρόνια οι τηλεοπτικοί σταθμοί, σύμφωνα με τους στόχους των διαφημιστών. Η Ζήνα είναι αρκετά μπροστά από την Τατιάνα και αυτό είναι γεγονός.

Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να δώσουν έμφαση στο σύνολο λόγω συμπαθειών ή εργασιακών σχέσεων, απλά γίνονται αντιληπτοί από ένα μερίδιο κοινού που διαβάζει καθημερινά στο διαδίκτυο τα νούμερα τηλεθέασης.

Πάντως, και οι δύο εκπομπές έχουν πολύ δυνατό περιεχόμενο και αξιόλογους συνεργάτες. Οπότε, η ειδοποιός διαφορά για να πάει καλύτερα ένα από τα δύο προγράμματα είναι η παρουσιάστρια. Η Ζήνα είναι πιο μεστή, ανθρώπινη και λιγότερο star, σε αντίθεση με την τηλεοπτική της αντίπαλο. Και μη ξεχνάμε, επίσης, πως από ένα πιο "ψαγμένο" κοινό η Τατιάνα Στεφανίδου έχει πέσει σε πολλά ηθικά σφάλματα, χωρίς να αναφέρομαι στο μακρύ παρελθόν. Απλά να θυμίσω το μακεδονικό ζήτημα και την άθλια ψηφοφορία σχετικά με το θέμα του Ζακ.



"Αποκλειστικό!"

Ο ΑΝΤ1 με αφορμή τα 30 χρόνια που κλείνει ο σταθμός του χρόνου, επεξεργάζεται διάφορα σήριαλ του παρελθόντος, ώστε να κάνουν comeback είτε με κανονικό κύκλο επεισοδίων, είτε για μία τηλεταινία.

Αυτή τη στιγμή μόνο το "Καφέ της χαράς" έχει "κλειδώσει" από τις παραγωγές του Χάρη Ρώμα και αναζητείται άλλο ένα σήριαλ ή και δύο. Μάλιστα, από πολύ υψηλόβαθμο στέλεχος ακούστηκε πως είναι κρίμα που ο Μανούσος Μανουσάκης ανήκει στο "Open", διότι σίγουρα θα είχε πολύ ενδιαφέρον να επιστρέψει μία από τις σειρές του.

Κριτήρια για την τελική επιλογή είναι να είναι όλοι οι συντελεστές εν ζωή, να έχει κάνει το πρόγραμμα μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, και να έχει ενδιαφέρον μία ενδεχόμενη επιστροφή του.



"Με άλλη φόρα"

Με πραγματική φόρα έχουν έρθει φέτος οι "Κου κου", κάτι που φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης. Ποιος θα περίμενε πριν δύο χρόνια πως μία πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του STAR θα μπορούσε να βρίσκεται αρκετά κοντά στα νούμερα τηλεθέασης με το πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά. Είναι λογικό, ωστόσο, διότι έχουμε να κάνουμε με μία πολύ καλή παραγωγή και πολύ δυνατή εικόνα. Το δίδυμο Κατσούλης-Καραβάτου είναι πολύ συμπαθές στον κόσμο, κάτι που για μία πρωινή χαλαρή εκπομπή είναι απαραίτητο.

Πολύ σημαντικό είναι πως στην εκπομπή παράγονται πολλά αποκλειστικά θέματα, τα οποία μετά κάνουν τον...γύρο του διαδικτύου. Ιδιαίτερα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης φροντίζει συνεχώς να έχει καυτό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, που ενδιαφέρει αρκετά τον κόσμο. Είναι γνωστό, εξάλλου, πως το κοινό αρέσκεται στο τηλεοπτικό παρασκήνιο. Αρκετά συμπαθής είναι και η Μαριλού Ρεπαπή με ψύχραιμη ματιά και όμορφη παρουσία. Ο Γιώργος Κρικοριάν προσπαθεί, αλλά πρέπει σιγά σιγά να αποκτήσει μία τηλεοπτική ταυτότητα, ενώ η Τζώρτζια Γεωργίου μπορεί να μην κάνει τη διαφορά αλλά είναι πολύ καλύτερη από την περσινή παρουσία της Χρύσας Κατσαρίνη.

Αν προσπαθούσε το δίδυμο να κάνει πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και μία ενδυνάμωση στη στήλη της μαγειρικής, τότε τα αποτελέσματα θα ήταν πολύ καλύτερα.



"Εμμονή, αλλά..."

Η εμμονή δεν είναι καλό πράγμα. Αναφέρομαι στον Τζώρτζη Ποφάντη, ο οποίος φαίνεται πως έχει κάποιες αγάπες και κάποιες αντιπάθειες που σίγουρα δεν οδηγούν τον ΑΝΤ1 σε πετυχημένα μονοπάτια.

Εκτός από την "αρνητική" εμμονή με τον Γιώργο Λιάγκα (δεν προκύπτει από υπόθεση αλλά από ρεπορτάζ και χωρίς να ακυρώνουμε και την εμμονή του Αντώνη Κανάκη προς το πρόσωπο του παρουσιαστή), φαίνεται πως έχει "θετική" εμμονή με την "Κοινή Λογική".

Από το πρώτο επεισόδιο φάνηκε πως δεν θα "τραβήξει" με τίποτα, ακόμη και αν απέναντι τα κανάλια ρίξουν μαύρο. Και αντί να κοπεί, της δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία να σταθεί στη late night ζώνη. Τα αποτελέσματα είναι τραγικά και χειρότερα από αυτά στην προηγούμενή του ώρα. Πόσο ακόμα θα στηριχθεί το χειρότερο -μετά το "Game of love"- πρόγραμμα που έχει προβάλλει ο ΑΝΤ1;

Κάποιοι ψίθυροι λένε πως μόλις κάνει την εμφάνισή του ο Αντώνης Κανάκης το τριήμερο Δευτέρα-Τετάρτη θα έχουμε κόψιμο.

Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στον Τζώρτζη Ποφάντη πως χάρη σε εκείνον ο ΑΝΤ1 έβγαλε το καλύτερο "πακέτο" ελληνικής μυθοπλασίας, κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο.

Κουίζ

Ποιος αρκετά γνωστός δημοσιογράφος του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ απολύθηκε και από τις δύο δουλειές του, επειδή έκανε πολύ άσχημα και προσβλητικά σχόλια για γνωστή παρουσιάστρια; Η αλήθεια είναι ότι δεν στεναχωριόμαστε καθόλου...

Αυτά και για σήμερα! Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα με το ίδιο κέφι και χαρά...

Δημοσίευση σχολίου

23Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κλάσεις ανώτερη η εκπομπή της Τατιάνας, Άγγελε. Η Ζήνα λαικίζει, η Κουσκουρή υπερβάλλει-φωνάζει, ο Καραιβάζ αστοχεί σε πολλά "αποκλειστικά ρεπορτάζ". Συν ότι η Ζήνα γεμίζει εκπομπή δύο ωρών αποκλειστικά με θάνατο-αίμα. Στα μείον της Τατιάνας φέτος ο φλύαρος Λημνιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και σε συνέχεια του προηγούμενου σχολίου μου, θα ήθελα να συμπληρώσω ότι η εκπομπή της Ζήνας δείχνει μια επαναλαμβανόμενη εμμονή με τις ιστορίες της Λαγούδη και του καπετάνιου από την Κοιλάδα και επίσης είναι κουραστικά αυτοαναφορική, καθώς όλα τα θέματα τα συνδέει η παρουσιάστρια με τα δικά της βιώματα (με τον πατέρα και τον αδερφό της). Άγγελε, σε ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Καλή συνέχεια στα προσεγμένα κείμενά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ για τη Ζήνα και την Τατιάνα. Νικήτρια μέχρι τώρα είναι η Ζήνα. Η Τατιάνα κάνει μονοψήφια στο νεανικό όσο κι αν κάποιοι κάνουν τα στραβά μάτια. Είναι πιο συμπαθής η Ζήνα πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εκπομπη ειναι καθαρα κοινωνικη,οχι τόσο ενημερωτικη όπως της Στεφανιδου και ειναι θεμιτό ακόμη και να "λαικιζει"(αν και δεν ξερω τι εννοειται "λαικισμο").Η Ζηνα ανεκαθεν ήταν πιο ανθρώπινη και δικαιολιγειται η σταση αυτη(δεν το κάνει εγωιστικα).Όσο για Καραιβαζ αυτός μόνο κάπου το χανεί.Εχει Κουσκουρη(καλό χαρτι)και μια επισης εξαιρετη Γιωτα Κηπουρου.Στη Στεφανιδου ισως η Χρυσλα κάνει κατι.Εγω βλέπω το αντιθετο πάντως η εκπομπη της Τατιανας να εχει θανατο-αιμα και μαλιστα με μια Στεφανίδου "κολλημένη" στις δικές της αντιληψεις,όπως πάντα,χωρίς "ανοιχτα αυτια" ωστε να δεχεται αντιθετες αποψεις.Αν και για εμένα η Ζηνα κερδιζει με διαφορά γιατί δεν εβαλε ποτέ στην εκπομπη της το προπαγανδιστικο στοιχειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαρεθηκα να διαβαζω να χαρακτηριζετε ως "διαμαντι" μια απαισια σειρα οπως η γυναικα χωρις ονομα και να θαβετε την "επιστροφη" που ειναι μια αρκετα ενδιαφερουσα σειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικα περα απο τα ατοπηματα της Στεφανιδου, καποιοι μαλλον ακομα θυμομαστε τον χαμο που ειχε γινει, οταν ειχε μαθευτει οτι η Ζηνα ειχε χαστουκισει συνεργατη της στο κοντρολ του ALTER, οταν ηταν υπευθυνη του ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από το 1 έως 5 η Ζήνα λόγο σκηνικού παίρνει 5ρι και η Τατιάνα 2,στην θεματολογία η Τατιάνα 3-4 ανάλογα την ημέρα και 4-5 η Ζήνα.
    Για τα νούμερα τι να πεις.Μα αφού αυτή την ώρα βλέπει λιγότερος κόσμος από ότι βλέπει μετά τις τρεις το μέσημερι.Για ποιο Νεανικό μιλάμε? Γι'αυτούς που πίνουν καφέ στις καφετέριες η γι'αυτούς που εργάζονται? η για το πχ 20% που είναι άνεργο και δεν έχει τι να κάνει και βλέπει ότι γουστάρει εκείνη την ώρα η κοιμάται από βραδινή δουλειά η κάνει κάτι άλλο?
    Σε αυτήν την κλίμακα ανήκω κι εγώ ας είμαι και 45.
    Κάποιες σειρές βλέπονται ευχάριστα και κάποιες όχι που δεν έπρεπε καν να υπάρχουν.
    Αυτήν την Σειρά που έχει ο Σκάι με την Μανέ και τον Κουρούμπαλη αν ήτανε στον Αλφα ας πούμε θα είχε μεγαλύτερα νούμερα.Ότι και να έβαλε το κανάλι από σειρά δεν τράβηξε όπως και δεν τραβάει τόσα χρόνια.


    Για τους Κούκου δεν πρέπει να μιλάμε γιατί έρχεται και η καινούργιου και αλλάζουν πολλά εκείνη την ώρα.Μετά ότι θέλετε γράψτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε ναι, μη θυμόμαστε μόνο το απώτερο ή και πρόσφατο παρελθλον της Τατιάνας και αγιοποιούμε τη Ζήνα. Ας θυμηθούμε πόσο εμμονικά μιλούσε για την Καραβάτου για πολλά χρόνια. Συμφωνώ για Καραιβάζ. Πιο πολύ παρλάρει, παρά κάνει αληθινό ρεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγνωμη αλλά αυτά γράφτηκαν,δεν ειπωθηκε δια στοματος συνεργατη της κατι,ούτε δια στοματος Καραβατου,με την οποία είχε συνεργαστει και πριν λίγα χρόνια στο πρωινο του alpha το ΣΚ.Αρα δεν μπορείτε να κατηγορειτε για κατι το οποίο δεεν εχει αποδειχτει.Αντιθετως η Στεφανιδου προπαγανδιζει αποδεδειγμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Καραβατου από χρόνια έχει μιλήσει για τη Ζηνα και τα προβολήματα που είχαν. Πολύ πρόσφατα μάλιστα είπε στους Κου Κου ότι με δύο άτομα έχει περάσει άσχημα, τη Σπυροπουλου την κατονομασε, τη Ζηνα όχι, αλλά όλοι το καταλάβαμε. Είπε επίσης ότι είναι πάγια τακτική της να μην απαντά. Η ίδια η Ζηνα έχει μιλήσει άσχημα για την Καραβατου, τα βιντεακια για τους δύσπιστους υπάρχουν στο YouTube.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λαϊκισμός είναι η Ζηνα από τη μια να εκμεταλλευεται-εμπορευματοποιει στο έπακρο τραγωδίες, φρικτους θανάτους κλπ και από την άλλη να κάνει πως πονάει με τα θέματα. Λαϊκισμός είναι που χτες ενώ ένα 11χρονο κοριτσάκι είχε δολοφονηθεί από τον ίδιο του τον αδελφό, η Ζηνα δεν έχασε ευκαιρία να μιλήσει και για τα δικά της παιδικά χρόνια (καμία σχέση το ένα τραγικό περιστατικό του Άργους με τα δικά της θέματα). Λαϊκισμός είναι να κατεβαίνει η Ζηνα στην Κοιλάδα να πάρει συνέντευξη από τον πατέρα του καπετάνιου και αφενός μεν να τον ρωτάει τι λέει στο γιο του όταν τον επισκέπτεται στο νεκροταφείο, αφετέρου δε να ξεκινά το σχετικό βίντεο με την ίδια να κοίτα τη θάλασσα και να μιλά για τον πατέρα και τον αδερφό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ειπε ποτέ κατι αρνητικο η Καραβατου για τη Ζηνα.Το οτι απομακρυνθηκαν δεν σημαινει οτι ευθυνεται η Ζηνα αποκλειστικα.Συνεργαστηκαν πολλά χρόνια και στο star ειχε ακουστει πως εχουν βελτιωθει οι σχεσεις τους.Τα βιντεακια υπαρχουν και δεν λένε κατι ξεκαθαρο για τη Ζηνα.Και ποιος ξερει πως δεν εφταιγε η Καραβατου;Φυσικα το θεμα με το χαστουκι πλεον δεν υπαρχει,φανταστειτε πόσο αληθεια ηταν.Για τη Μενεγακη καθε μηνα λενε πως τσακωνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να κάνω λίγο χιούμορ; Τατιάνα και Κουτσελινη έχουν ένα κοινό. Είναι δύο περσονες που κάθε χρόνο εμφανίζονται στην τιβι με όλο και πιο διαφορετικό πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το να συνδεει τα βιωματα της,τη ζωη της με δραματικες καταστασεις ισως ειναι γιατι θεωρει και τη δική της ζωη δραματικη;(δεν ξερω).Παντως θυμηθειτε πόσο "δακρυζε" η Στεφανιδου με του πλημμυροπαθεις όταν τους επισκεφτηκε τότε και μετα σα να μη συνεβη πότε στη Μανδρα όλο αυτο.Τελοσπαντων στην τηλεοραση αληθεια δεν υπαρχει.Η αληθεια ειναι εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άγγελε θα ήθελα να πω ότι προτιμώ διευθυντή έστω και εμμονικο, αλλά που να τον συζητάμε για τα αποτελέσματα της δουλειάς του (θετικά ή αρνητικά), παρά διευθυντή που συζητιέται για το πού πήγε διακοπές με τους παρουσιαστές της καρδιάς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ένας άνθρωπος στην ελληνική τηλεόραση που να κάνει ωραίες συνεντεύξεις που θα βγάζουν ειδήσεις και θα συζητιούνται. Λείπει τρελά ο Λιαγκας, ελπίζω να είναι καλή η Ελεονόρα. Επίσης θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τα νούμερα που κάνουν οι Κου Κου την πρώτη ώρα απέναντι στην Σταματίνα και πόσο μετά απέναντι στην Φαιη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολυ χαιρομαι που θα επανελθει το καφε της Χαρας.Οι δυνατες δραματικες σειρες του Μανουσακη λειπουν πολυ. Χιλια μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θέλω επίσης να σχολιάσω άλλα δύο πράγματα. Πρώτον σε σχέση με την Γυναίκα : η διαφορά ανάμεσα στο διαμάντι και το σκουπίδι είναι τεράστια. Η σειρά κατά την γνώμη μου δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είναι μια χαρά απογευματινή σειρά με ενδιαφέρουσα πλοκή και καλές ερμηνείες. Ως εκεί! Δεύτερο σε σχέση με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: εγώ προσωπικά δεν χρειάζομαι την γνώμη κανενός δημοσιογράφου. Θέλω την είδηση για να διαμορφώσω την δική μου γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kαλα συμφωνω απολυτα για το μαστερ σεφ τζουνιορ και εγω αυτο ελεγα απο τη στιγμη που ξεκινησε ,οσο συμπαθεστατα κ αν ειναι τα παιδια οταν οι κριτες δεν εχουν να πουν κατι στον τηλεθεατη το πραγραμμα θα παει απατο,ξινες φατσες χωρις χημεια μεταξυ τους και αντιτηλεοπτικες προσωπικοτητες κυριως οι γυναικες.Πολυ κακο αυτο που ακολουθησαν τη συνταγη του μαστερ σεφ να μη βαλουν παρουσιαστη γιατι εκει οι κριτες αν και αυστηροι ηταν ατομα που μπορουσαν να βγαλουν το προγραμμα μονοι τους,αυτοι φαινεται πως δε μπορουν και επειδη το σοου απευθυνεται σε παιδια θα ηταν κ απαραιτητος οσο καλοι κ να ηταν οι κριτες.Μια καλη επιλογη θα ηταν να αξιοποιησουν τη Βικυ Σταυροπουλου που εκανε περσυ το money drop επιτυχυμενα κατ εμε αλλα και η Μαιρη Συνατσακη θα ηταν αλλη μια καλη επιλογη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. οι σειρες του Μανουσακη οντως λειπουν αλλα αυτο που χρειαζεται εινα καινουργιες σειρες κ οχι να ξαναπιασει ο Μανουσακης τις παλιες του.Δε μπορω να φανταστω σικουελ απο καμια δραματικη σειρα ειναι καποιες σειρες που δε πρεπει να πειραζονται.Δηλαδη να συνεχισει το Μη μου λες αντιο να δουμε τι?15 χρονια μετα τον χριστιανο και τη Μουσουλμανα να εχουν γερασει και να προσπαθουν ακομα να πεισουν τους δικους τους να δεχθουν τη σχεση τους?η να συνεχιστει π.χ το της αγαπης μαχαιρια που ειχε πεθανει το μισο καστ μεχρι το τελος και αυτο που δε πεθανε εχει εξαφανιστει απο τη τηλεοραση?οχι παιδια καποια πραγματα καλυτερα να μην τα πειραζουν για να μη χαλασει η ομορφη αναμνηση του παρελθοντος.Και αυτο δεν ισχυει απαραιτητα μονο για τις δραματικες σειρες αλλα και για καποιες κωμικες τα φιναλε που εχουν δωθει δεν επιτρεπουν σικουελ,ενω υπαρχουν αλλες με πιο ανοιχτα φιναλε που αφηνουν ενδεχομενο συνεχειας οπως ειναι και το καφε της Χαρας που πολυ σωστα σκεφτηκαν να το συνεχισουν.Αλλες σειρες που ανηκουν σε αυτη τη κατηγορια και θα μπορουσαν να συνεχιστουν ειναι α)το Ελλας το μεγαλειο σου μια σειρα που θα μπορουσε να επιβιωσει και σε αυτες τις εποχες μιας και το σεναριο ειναι παντα επικαιρο και θα ειχε ενδιαφερον να δουμε αυτην την αντροπαρεα να αναβιωνει και ολους αυτους τους χαρακτηρες πως εχουν εξελιχθει.
    β)Τα φιλαρακια γιατι μ αρεζε πολυ αυτη η χημεια Μιχαλοπουλου-Μαλφα αλλα δε προκειται να γινει κατι τετοιο μιας και 2 απο τους βασικους συντελεστες ο Πανος Μιχαλοπουλος και η Τζενη Ιωακειμιδου απεχουν πλεον απο τη τηλεοραση
    γ)το κομμενο αμαρτημα της μητρος μου που δεν ειδαμε ποτε το τελος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σχετικά με τα νούμερα των ΚουΚου απέναντι στην Τσιμτσιλή, 9.00-9.30’ που βγαίνει το φερέφωνο Βερύκιος η Τσιμτσιλή κερδίζει με 3-5 μονάδες, 9.30-10.00’ οι ΚουΚου ισοφαρίζουν ή πσιρνούν μπροστά.
    Οι ΚουΚου κερδίζουν τη Σκορδά 10.00-10.30’ κάυε μέρα και αυτό είναι μέγα επιπτευμα για ένα πρωινό στο Stat. Τα χαμηλότερα νούμερα στη Σκορδά τα κάνει ο Ουγγαρέζος στο μονόλογο του και τα χαμηλότερα στους ΚουΚου η συνέντευξη στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλό είναι να λέγονται τα πράγματα ως έχουν. Και οι 4 καθημερινές (Γυναίκα, Επιστροφή, Έλα στη θέση μου, Όσο έχω εσένα) είναι διασκευές ξένων σειρών, άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο επιτυχημένα. Μην το θυμόμαστε όταν θέλουμε να κριτικάρουμε για άλλη μια φορά το ΣΚΑΙ και το παραβλέπουμε για να κολακέψουμε την Γεωργιάδου. Όσο για την ενόχληση σας με την κριτική του αναγνώστη, ο χαρακτηρισμός του κου Τσιχλάκη ήταν "αριστούργημα" και όχι "μία καλή ελληνική σειρά". Μην είστε λοιπόν κι εσείς υπερβολικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιατι δε γραφεις οτι οι ΚουΚου εχουν ανεβει επειδη το πρωινο του ΑΝΤ1 δε βλεπεται πλεον! Βαρετο κ κακο πανρλ και πολυ χευτικη η Φαιη! Φτανει με το «κοριτσια μου»! Αφου λοιπον το πρωινο του ΑΝΤ1 κανει 16-19, λογικο να κανει νουμερα το πρωινο του Star, που εχει πιο γρηγορο ρυθμο, πιο ωραιο στουντιο και πιο φρεσκια ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !