''Mετά τα μεσάνυχτα'': Η εκπομπή της Μελέτη, έχει το δώρο που δεν περίμενες...

1

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ. Εκρηκτική, όμορφη, διαφορετική, έξυπνη. Ορισμένες φορές αυτοκαταστροφική, αλλά μια τόσο γοητευτική γυναίκα δεν θα μπορούσε να μην έχει και λίγη επανάσταση μέσα της.

Από το 2005 έως σήμερα έχει παρουσιάσει αρκετές εκπομπές, ελάχιστες όμως είχαν 100% το στίγμα της. Η ίδια «φαινόταν» περισσότερο σίγουρα στην «Πρωινή Μελέτη» και στο «#Hashtag». Στο πιο πρόσφατο τηλεοπτικό βήμα της, το «Survivor Πανόραμα», δεν τρελάθηκα, επειδή θεώρησα ότι ήταν λίγο για τις δυνατότητές της. Όμως, δεν παύει να συνδέεται με μία τεράστια επιτυχία και -δια της συγκρίσεως την επόμενη σεζόν- κατάλαβα πως τελικά το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρειαζόταν μια άξια δημοσιογράφο για παρουσιάστρια ώστε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Για το Dancing With The Stars δεν θα μιλήσω καν, ας το να πάει από εκεί που ήρθε.

Η άλλοτε single και εκρηκτική Ελεονώρα έγινε μαμά, γλύκανε, ωρίμασε, ηρέμησε και δέχθηκε μία τηλεοπτική πρόταση για εκπομπή στον Alpha. Αρχικά προοριζόταν για το απόγευμα, όπως αποκάλυψε η ίδια, αλλά εκείνη πρότεινε να μετακομίσει -σχεδόν με το ίδιο κοινωνικό περιεχόμενο- στη late night ζώνη.  Και εγένετο... «Μετά Τα Μεσάνυχτα».

Φαινομενικά η νέα εκπομπή της Μελέτη είναι ένα «κλασικό» late night show. Με μία παρουσιάστρια και έναν καλεσμένο, σε δυο αντικριστές πολυθρόνες. Αλλά στην ουσία του δεν είναι καθόλου κλασικό. Είναι ένα πολυφορεμένο κουτί που κρύβει το δώρο που δεν περιμένεις. Από τις δύο πρώτες εκπομπές κατάλαβα πως στην εκπομπή παίζει όποιος βρίσκεται στην επικαιρότητα και έχει λόγο να μιλήσει δημοσίως. Σοφό τρικ, γιατί δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε πως τα αντίστοιχα late night που είδαμε τα προηγούμενα χρόνια έχαναν σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης, όταν έπαιζαν απέναντι εκπομπές όπως η «Αυτοψία» με light συνεντεύξεις προσώπων της infotainment επικαιρότητας.

Η Μελέτη συνδυάζει για πρώτη φορά συνεντεύξεις που δεν έχουν μία κατεύθυνση. Έχουν μόνο αιτία να ακουστούν οι πρωταγωνιστές τους. Και το κάνει σε ένα πλαίσιο που της αξίζει – με καλοσχεδιασμένο πλατό, ωραία γραφικά, προσεγμένη εικόνα γενικότερα. Αυτά τα στοιχεία είναι που εξασφαλίζει ένα μεγάλο κανάλι, όπως ο Alpha.

Μακριά από ακραίες απόπειρες του παρελθόντος, η Μελέτη κάνει ένα βήμα και αφήνει τους πειραματισμούς και την εικόνα τηλεόρασης β' κατηγορίας. Θα μπορούσα να πω ότι «κλέβει» στοιχεία από εκπομπές παλαιότερων δεκαετιών, που στο πλατό εμφανίζονταν όσοι έχουν κάτι να πουν και όχι (μόνο) όσοι επιβάλει το γραφείο Τύπου του καναλιού ή ένας manager για να προωθήσει κάτι. Η Μελέτη είναι πολύ καλή σε αυτό, γιατί τουλάχιστον έχει το προσόν να ακούει, όταν της μιλούν. Ειδικά η συνέντευξη του Ετεοκλή Παύλου ήταν σαν να άκουγες νυχτερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο και όχι μια mainstream εκπομπής της «συστημικής» τηλεόρασης.

Μια εξαιρετική εκκίνηση! Welcome back, Ελεονώρα.

Κωνσταντίνος Αντωνάτος(Yupiii)

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!
    Η Μελέτη είναι κορυφαία κι η εκπομπή της είναι διαμάντι από κάθε άποψη!!
    Ελπίζω να ανέβει σε ποσοστά άνω του 20-25%,γιατί αυτο αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !