Το πρόσωπο-έκπληξη!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Σε πανικό βρίσκεται ο Μένιος Φουρθιώτης και το Epsilon (Open), μετά τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης με μονοψήφια σε δυναμικό και γενικό σύνολο που συγκεντρώνει η εκπομπή.

Τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής με την «χλιαρή» θεματολογία, τον παρουσιαστή που οι τηλεθεατές του «γυρνούν την πλάτη» και το αδύναμο πάνελ, έχουν φέρει γκρίνιες, νεύρα και σπασμωδικές κινήσεις στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και στον παρουσιαστή.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες του Label News παρελθόν από την εκπομπή, αποτελεί ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Σωτήρης Σπαθάρης, που ήταν για πολλά χρόνια και με μεγάλη επιτυχία ο σκηνοθέτης της Αγγελικής Νικολούλη και τελευταία είχε αναλάβει την εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, πως στην εκπομπή «επιστρατεύτηκε» πρόσωπο έκπληξη από το παρελθόν (που πραγματικά μας προκάλεσε τεράστια έκπληξη), με μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση και πρώην συνεργάτιδα του παρουσιαστή. Aναμένουμε να δούμε αν η έμπειρη, καταξιωμένη και ικανή κυρία των media (πίσω από τις κάμερες), θα μπορέσει να σώσει την παρτίδα για τον Μένιο και τα Αποκαλυπτικά.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άλλαξαν τον σκηνοθέτη;; Αυτό ήταν!Από αυριο 30%.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το στανιό να κάτσει.Αφου δεν σε θέλουν ρε σιχαμενιο.Εγω δεν καταλαβαινω πως ξεκινας να πας στη δουλεια σου-δουλειά λέμε τωρα-(με τι διαθεση;)όταν εισαι ανεπιθυμητος.Ψιλά γράμματα για τον σιχαμενιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !