Τελικά η Κλέλια Ρένεση ξέρει να... "μουρμουρίζει";

1

Την εβδομάδα που μας πέρασε ή - για να πω καλύτερα - που ακόμα "τρέχει", είχαμε αρκετές πρεμιέρες, ειδικά στην prime-time ζώνη, πρεμιέρες, οι οποίες κυριολεκτικά "ξαναμοίρασαν" την πίτα της τηλεθέασης και έφεραν τα πάνω-κάτω.

Μία από αυτές ήταν η πρεμιέρα της έκτης (ναι καλά διαβάσεις φίλε αναγνώστη) σεζόν της "Μουρμούρας". Το σήριαλ του ALPHA επέστρεψε και για μία ακόμη σεζόν υπόσχεται να μας κάνει να γελάσουμε και να περάσουμε καλά, να μας φτιάξει το κέφι. Μόνο που φέτος επέστρεψε με μία βασική αλλαγή, καθώς ένα από τα τέσσερα βασικά μέλη της σειράς αποχώρησε. Ο λόγος, φυσικά, γίνεται για τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη. 

Το ερώτημα που μου γεννάται αυτόματα είναι αν θα καταφέρει η αντικαταστάτρια της τόσο στο σήριαλ όσο και στη ζωή του Ηλία να καλύψει το κενό της. 

Και η απάντηση δόθηκε... Η Κλέλια Ρένεση είναι απλά εκπληκτική. Σε ένα ρόλο που δε θυμίζει καθόλου την αγαπημένη "Μαρίνα" της σειράς, η ηθοποιός καταφέρνει να στρέψει όλα τα φώτα πάνω της. Η τηλεοπτική "Καίτη" πραγματικά ξεχωρίζει και αποκτά δική της αυτόφωτη οντότητα, ενώ παράλληλα προσφέρει στη σειρά το στοιχείο της ανανέωσης, που για να είμαστε ειλικρινείς το χρειαζόταν και με το παραπάνω. Με τη χαρακτηριστική ντοπιολαλιά της και τις έξυπνες ατάκες της, η "Καίτη" προσφέρει κάτι καινούργιο, χωρίς να αντιγράφει επ' ουδενί το παλιό. Και αυτό αποτελεί από μόνο του επιτυχία!

~Η "Μουρμούρα" αποτελεί ένα παράδειγμα καλής κωμωδίας - αυτό το έχει δείξει εξάλλου και η τηλεοπτική ιστορία - και η Κλέλια Ρένεση ήρθε για να την ανανεώσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο~

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !