Τα νούμερα τηλεθέασης στην μεσημβρινή ζώνη (22/10/2018)

6

.%252C.%252C.%252C.%252C.%252C.%252Cpage

Η μεσημβρινή ζώνη είναι πλέον κάτι παραπάνω από γεμάτη.  Το κοινό, όμως, τι επιλέγει να δει; Πάμε να δούμε τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά:

Πρόγραμμα- 18/54 
ΕΛΕΝΗ 16,3
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 
16,0
ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ  15,3
ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ  9,5
ΤΙ ΛΕΕΙ; 10,8
SHOPPING STAR 24,2
MY STYLE ROCKS 17,7

*Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ανέβηκε πολύ φέτος η "Ελένη". Αν και δεν την έχω παρακολουθήσει καθόλου, φαίνεται πως έχει κάνει διορθωτικές κινήσεις στην εκπομπή της και αυτό άρεσε στο κοινό. Πολύ καλά τα πήγε και η "Επιστροφή". Το κοινό που δεν το επιλέγει το βράδυ, το βλέπει το μεσημέρι. Αύξησε τα ποσοστά του και το "My Style Rocks" Το "Shopping Star" συνεχίζει ακάθεκτο στα υψηλά του ποσοστά. Θα 'χει ενδιαφέρον η φετινή σεζόν από άποψη τηλεθέασης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχω παρατηρησει οτι η ελενη κανει αυτα τα υψηλα νουμερα 16 με 17 τοις εκατο απο δευτερα μεχρι τεταρτη και πεμπτη και παρασκευη πεφτει 3-4 μοναδες σε νουμερα.ο κοσμος επιθυμει και θελει να βλεπει την μενεγακη στο ξεκινημα της εβδομαδας αλλα οταν η εβδομαδα φτανει στο τελος της οι τηλεθεατες γυριζουν λιγο καναλι.θα ταν πιο πετυχημενο και εξυπνο αν απ τη νεα χρονια ο αλφα εβαζε την ελενη μονο 3 μερες δηλαδη δευτερα μεχρι τεταρτη και πεμπτη και παρασκευη ο αλφα δημιουργουσε νεο προγραμμα το μεσημερι....ετσι η ελενη πιστευω θα ταν πιο επιτυχημενη εκπομπη και ο κοσμος θα την εβλεπε με πιο πολυ ευχαριστηση 3 εκπομπες την εβδομαδα μονο.δευτερα μεχρι τεταρτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σημαντικό είναι ότι φέτος η Μενεγάκη σε ρίχνει το μέσο όρο του σταθμού!Δεν είναι τρύπα πλέον το δίωρο 1-3 (εκτός αν ξαναπέσει στην πορεία,αλλά μιλάμε για τα έως τώρα δεδομένα).
    Ως προς την εκπομπή δε νομίζω ότι έκανε μεγάλες αλλαγές φέτος.Απλα το κοινό έκανε ένα διάλειμμα γτ την είχε βαρεθεί.Η Μενεγάκη όμως ήταν εκεί σταθερή στην ώρα της και κάποιοι τηλεθεατές επέστρεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ ανεβασμενες η Ελενη(η παλια)και η Ντινα,βασικα μ κανει εντυπωση η διαφορα της Ντινος σε συνολο και δυναμικο κοινο,στο συνολο ειναι περιπου σε αυτα τα νουμερα καθε μερα ενω στο δυναμικο πιο πεσμενη θα περιμενα το αναποδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ελενη φετος παει πραγματικα πολυ καλυτερα απο περυσι,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι οκ,πρεπει να το ψαξει κι αλλο,το ψαχνει γενικα και αλλαγες εκανε κλπ,το ψαχνει,θα το βρει πιστευω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !