Τα νούμερα τηλεθέασης φέρνουν εξελίξεις στον ΑΝΤ1: Αξιοποίηση Λιάγκα-Αρναούτογλου;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5
Mόνο η λέξη πανικός μπορεί να περιγράψει με σαφήνεια τα όσα εκτυλλίσονται αυτές τις μέρες στο Μαρούσι και πιο συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1 μετά το βατερλό του “Nomads”.

Μάλιστα, στο προσκήνιο έχει ξαναέρθει πάλι η σκέψη να βγει στον αέρα το βραδινό τοκ σόου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το οποίο εκ του αποτελέσματος ήταν και ό,τι πιο επιτυχημένο έχει βγάλει ο σταθμός από πέρσι μαζί με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και φυσικά τον α’ κύκλο του “Nomads”. Γι’ αυτό και στελέχη του καναλιού δεν αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο να αξιοποιηθεί στο α’ μέρος της σεζόν και ο Γιώργος Λιάγκας, τον οποίο μέχρι πρόσφατα κρατούσαν στον πάγκο.

tinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όχι, μη μας το κάνετε αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λιαγκας προς το παρον δεν εχει κανει καποια αποτυχια. Ακομη και απο τα προγραμματα που εκανε και πηγαιναν μετρια, κανενα δεν ηταν αποτυχια. Το late night ηταν σιγουρα το καλυτερο που εχει γινει στην ελληνικη τηλεοραση με τις καλυτερες συνεντευξεις (με διαφορα καλυτερος απτον αρναουτογλου σε αυτο το ειδος). Οποτε νομιζω ειναι καιρος στον αντ1 να ξυπνησουν και να τον αξιοποιησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τηλεπαιχνίδι που έκανε (ούτε το όνομα δε θυμάμαι), ήταν αποτυχία. Το late night και το rising star δεν τα λες επιτυχίες. Επιτυχία έκανε μόνο στο πρωινό (στο μεγκα κυρίως), που είχε σκληρό κουτσομπολιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιάγκας...ο,τι πιο σιχαμένο,κακό κι αχώνευτο μετά το Μένιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το γεγονός πως μια επιχείρηση προτιμά να πληρώνει τους υπαλλήλους της για να κάθονται, και μάλιστα να τους χρυσό πληρώνει, με ξεπερνάει. Θα ήθελα σαν τρελή να δουλεύω στον ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !