Εξέλιξη: Αλλαγή σχεδίων για το «Power of love»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Αν και είχε μπει σε στάδιο προετοιμασίας τελικά κάτι έγινε... και το βάζουν στον πάγο... μέχρι νεοτέρας.

Οι καλά γνωρίζοντες μάλιστα υποστηρίζουν ότι την απόφαση ανακοίνωσε στον ΣΚΑΪ στέλεχος της εταιρείας παραγωγής που βρέθηκε στο κανάλι του Φαλήρου την προηγούμενη βδομάδα με σκοπό να… διευθετηθούν εκκρεμότητες μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο λόγος για το δεύτερο κύκλο του «Power of Love» που τα στελέχη του ΣΚΑΪ σε συνεννόηση με την «Acun Medya» αποφάσισαν να βγάλουν… άρον άρον και μαζί με το άλλο προϊόν της τούρκικης εταιρείας, το «My style rocks», να είναι τα «όπλα» τους στην απογευματινή ζώνη προγράμματος.

Την προηγούμενη βδομάδα μάλιστα γίνονταν τα τελικά δοκιμαστικά για να επιλεγούν αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο για την Τουρκία και μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Ωστόσο όλο αυτό… μπλόκαρε ξαφνικά και μάλιστα παίζει ξανά το όνομα της Μαρίας Μπακοδήμου για την επιτροπή στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όπου δεν θα μπορούσε να είναι λόγω των γυρισμάτων στην Τουρκία για το ριάλιτι σχέσεων.

Στελέχη του ΣΚΑΪ υποστηρίζουν πως «όλα καλά» και πως σύντομα θα ξεκινήσει η παραγωγή και του «Power of love» με σκοπό να βγει στον αέρα μέσα στον επόμενο μήνα, αλλά καλά γνωρίζοντες υποστηρίζουν πως ο… πάγος μπορεί να διαρκέσει περισσότερο διάστημα και να υπάρξουν κι άλλες αλλαγές στον έως τώρα προγραμματισμό…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !