Αποκαλυπτικό: Βρέθηκε το lead in του μεσημβρινού δελτίου του Έψιλον! Δεν θα είναι η Καινούργιου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
8
Σιγά σιγά οριστικοποιείται το πρόγραμμα του Έψιλον (open) που θα ξεδιπλωθεί από το rebranding και μετά που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου.


Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως ένας από τους δημοσιογράφους του σταθμού που συνεχίζει με δική του εκπομπή είναι ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Τα νούμερα τον δικαίωσαν και είναι λογικό η διοίκηση του σταθμού να θέλει να τον αξιοποιήσει σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού η ζώνη στην οποία βρίσκεται τώρα προορίζεται για την Φαίη Μαυραγάνη.

Ο Πέτρος Κουσουλός, λοιπόν, θα αναλάβει μία καθημερινή μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή στη 1 ώρα το μεσημέρι, παίρνοντας πάσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Θα διαρκεί για μία ώρα και θα δίνει lead in στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με τη Λίνα Δρούγκα στις 2.

Η τελευταία με τη σειρά της θα παραδίδει τη σκυτάλη στο Νίκο Μουτσινά, ο οποίος ευελπιστεί στο slot 3 με 5 να κερδίσει τους τηλεθεατές με το μέρος του.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ουσιαστικά θα βλέπουμε ειδήσεις για 2 ώρες.Καθολου καλή κίνηση!!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι αυτός πάλι. Κατι άλλο πρέπει μια νέα ξένη σειρά, μια σαπουνόπερα. Πόσες ειδησεογραφικές εκπομπές να χωρέσουν σε ένα καθημερινό πρόγραμμα και να ακολουθεί και δελτίο ειδήσεων ; ΜEGA λάθος. Ας το ξανασκευτούν. Αυτός μπορεί να αξιοποιηθεί ως ρεπόρτερ του δελτίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα μου είναι συμπαθής... Ο ΣΚΑΙ που κάνει μαραθώνιο ενημέρωσης καλύτερος ειναι.. Άσχετο μου άρεσουν πολύ τα σποτάκια για το OPEN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι μας λες ρε Ούφο-Τρολ!!!! Μακαρι να ειχε ολη η τηλεόραση τετοια αξιόλογα παλικάρια δημοσιογράφους ! Επιτελους να αξιοποιούνται και οι νέοι σ αυτη τη χωρα!!!!! Και αν δεν κανω λαθος η εκπομπη του σκίζει που φαινεται ποσο πολυ θελουν Αυτον!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου αρέσει πολύ και η εκπομπή του είναι ανάλαφρη.
    Σαν κίνηση με καλό μάτι την είδα.
    Θα τον ήθελα περισσότερη ώρα στον αέρα αλλά οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια χαρά τα λέω. Τις ειδήσεις θα τις ακουσεις και το πολύ πρωί, και το πρωί και το μεσημέρι με ημίωρα δελτια. Ο κόσμος έχει ανάγκη και απο αλλά πράγματα. Επισης το κανάλι πως θα γίνει νέο MEGA ; Το μεγάλο κανάλι είχε ενημερωτικές εκπομπές αλλά οχι απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν φτάνουν μια εκπομπή το πρωί και δύο δελτία μέσα στη μερα ; Επιμένω πως με μία σειρά δραματική κυρίως, πριν το δελτίο, θα είναι ότι καλύτερο. Ασε που το 15% το έκανε τους καλοκαιρινούς μήνες που δεν υπήρχαν πολλές εκπομπές, οπως και το "Απο νωρις" που εσκιζε στην αρχή και μόλις το μετακόμισαν στην καθημερινή ζώνη πάτωσε. Και αν ειναι και απέναντί απο τα θηρία Στεφανίδου & Κουτσελινη δεν πρόκειται να βγάλει τη σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. UFO απο οτι βλεπω εισαι ανθρωπος της τηλεόρασης και ξερεις! Το γεγονός οτι απεναντι στον Αυτιά στέκετε η εκπομπη με 10-15% και τον περνανε στα νεανικά δειχνει πως ο κοσμος θελει νεα πρόσωπα και τέτοιους δημοσιογράφους να τα λενε. Το παλικάρι βγαζει πρωτογενές ρεπορταζ και οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμαστάρια. Καλη τυχη κ σε σενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορεί να μην είναι ενημερωτική εκπομπή. Ίσως είναι κοινωνική εκπομπή. Όπως τι παλιές καλές εποχές του Αντ1, που είχε την ίδια ώρα κοινωνικές εκπομπές σαν την εκπομπή της Ράγιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !