Αλλαγή σχεδίων για την «Επιστροφή»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Στις αρχές Οκτωβρίου θα προστεθεί στο πρόγραμμα του ANT1 το "Nomads", το οποίο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φαίνεται να κλειδώσει για μετάδοση από την Πέμπτη έως την Κυριακή στις 10. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η "Επιστροφή" θα συνεχίσει με πέντε επεισόδια (Δευτέρα με Παρασκευή στις 9) και μετά την έναρξη του "Nomads".

Πηγή: Real Life-Ναταλία Ανδρικοπούλου

Υ.Γ Να σημειωθεί πως αυτή είναι η επιθυμία του ANT1, ωστόσο δεν αποκλείεται η παραγωγή της σειράς να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στην καθημερινή προβολή όσον αφορά τον όγκο των γυρισμάτων. 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στην Επιστροφή. Αν γίνει καθημερινο το πιθανότερο είναι να καταλήξει ένα ακόμη "Τατουάζ" σε ερμηνείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως και τα νέα παιδιά που παίζουν φαίνεται να έχουν μπει ήδη στο ρόλο τους.Επίσης είναι άγνωστα και άκαυτα παιδιά.Και όντως φαίνεται να έχει γίνει καλή δουλειά,αλλά δεν νομίζω να καταλήξει σαν το ''τατουάζ''.Άλλωστε οι ''ηθοποιοί'' και οι συντελεστές του ''τατουάζ'' δεν έχουν καμία σχέση με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της Επιστροφής.Γιατί πολύ άπλα στην Επιστροφή παίζουν ηθοποιοί και οχι ο κάθε άσχετος όπως στο ''τατουάζ''.Τωρα βέβαια ποτέ δεν ξέρεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !