Γρηγόρης Γκουντάρας: «Η βάση της εκπομπής είναι τα πρωτογενή θέματα που θα έχουμε»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από τη νέα εκπομπή «Τι λέει;» με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη.

Ο Γρηγόρης, εκτός από τηλεοπτική παρουσία, θα έχει και την επιμέλεια ορισμένων θεμάτων, ενώ στην αρχισυνταξία θα βρίσκεται ο έμπειρος Γιώργος Βλαχογιάννης. Πέρα από την παρουσιάστρια και τον Γρηγόρη στο πλατό θα βρίσκονται και οι Δημήτρης Μακαλιάς και Τζένη Μελιτά.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν για εκείνον εξπρές, καθώς η προετοιμασία της εκπομπής ξεκίνησε από τον Ιούλιο, ενώ από τις 20 Αυγούστου όλη η ομάδα έχει επιστρέψει στο κανάλι και εργάζεται με τις μηχανές στο φουλ, προκειμένου να βγει στον αέρα ένα άρτιο αποτέλεσμα

«Πάμε να παρουσιάσουμε ένα ευχάριστο, νεανικό μαγκαζίνο, προσαρμοσμένο στην εποχή που ζούμε. Θα έχουμε από πολιτική και κοινωνικό ρεπορτάζ μέχρι αθλητικά θέματα, lifestyle και μόδα. Ο τηλεθεατής δεν θα ψυχαγωγείται μόνο αλλά θα ενημερώνεται. Θα είναι ένα δίωρο πρόγραμμα, με πρωταρχικό στόχο να κρατήσει το ενδιαφέρον τοι τηλεθεατή. Μαζί με όλη την ομάδα δουλεύουμε πολύ και ευχόμαστε να πάμε καλά. Είναι ένα καινούριο στοίχημα».

Το πλατό στήνεται αυτές τις μέρες και, όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό People ο Γρηγόρης, θα έχει πολλές ζεστές γωνιές.

«Η παρέα της εκπομπής θα αλλάζει γωνιές ανάλογα με το θέμα που θα παρουσιάζεται. Επίσης, δεν θα υπάρχει καλεσμένος στο πλατό αλλά βίντεο με συνεντεύξεις. Η βάση της εκπομπής είναι τα πρωτογενή θέματα που θα έχουμε. Τόσο η Ελένη όσο κι εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά θα προσφέρουμε τα μέγιστα ώστε να πάει καλά η εκπομπή».

Προτού οι υπεύθυνοι του Alpha καταλήξουν στον Δημήτρη Μακαλιά και την Τζένη Μελιτά, έγιναν πολύωρα δοκιμαστικά, προκειμένου να επιλεγούν πρόσωπα που θα «κουμπώσουν» με την Ελένη και τον Γρηγόρη.

«Τόσο η Τζένη όσο και ο Δημήτρης μας εντυπωσίασαν. Πολλοί έχουν άποψη, λίγοι όμως τη λένε στην τηλεόραση. Η επιλογή των συγκεκριμένων παιδιών ήταν εξαιρετική», καταλήγει ο παρουσιαστής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !