Ναταλία : ''Στους συνεργάτες με τους οποίους συναντιέμαι και πάλι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη''

0

Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει στον ALPHA μετά τη συνεργασία της με το Ε, και ετοιμάζεται να μας πει...Καλύτερα δεν γίνεται.
Η ίδια μιλά για αυτή την εκπομπή και τον ανταγωνισμό...

Η ιδέα της φετινής εκπομπής είναι δική σου ή απλώς σου προτάθηκε;  

«Στους συνεργάτες με τους οποίους συναντιέμαι και πάλι έπειτα από το "Μες στην καλή χαρά" έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Και αυτή η εμπιστοσύνη είναι αμοιβαία. Επομένως, βάζουμε όλοι τις δυνάμεις μας για το καλύτερο αποτέλεσμα και είμαι χαρούμενη που ζω αυτήν τη δημιουργική περίοδο. Τολμώ να πω πως πρόκειται για την ευτυχέστερη επανασύνδεση που θα μπορούσα ποτέ να ζήσω και γι' αυτό κάνω τον σταυρό μου και ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα».

Είσαι άνθρωπος της πίστης, λοιπόν; Ανέκαθεν ή καθώς μεγαλώνουμε έχουμε περισσότερη ανάγκη κάπου να πιστεύουμε και να αφηνόμαστε;  

«Είμαι παρά πολύ της πίστης, αν και μεγάλωσα με δύο γονείς που δεν ήταν ιδιαίτερα θρησκευόμενοι. Η γιαγιά Βηθλεέμ όμως που με πήγαινε μικρή στην εκκλησία ήταν πολύ της πίστης. Με κάποιον τρόπο, λοιπόν, φαίνεται πως νίκησε τελικά το δικό της DNA. Μπορεί στην πορεία να μην το κράτησα αυτό, το να πηγαίνω και πολύ στην εκκλησία, κράτησα όμως την πίστη μου στον Θεό και έμαθα να είμαι άνθρωπος της ευγνωμοσύνης και όχι της αχαριστίας».

Σε αυτήν τη ζώνη θα βρίσκεσαι «απέναντι» από τη Σάσα Σταμάτη και τον Μένιο Φουρθιώτη. Πώς αισθάνεσαι; Ανησυχείς για τον ανταγωνισμό;  

«Ο Μένιος χτίζει την τηλεθέασή του εδώ και 6 χρόνια. Η Σάσα έκανε επίσης μια επιτυχημένη σεζόν. Όπως και να 'χει όμως, σε όποια ζώνη έχω δουλέψει ή θα δουλέψω στο μέλλον, δεν βλέπω τους άλλους ως "ανταγωνισμό", αλλά ως "συναγωνισμό". Ο καθένας μας προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να κάνει τη δουλειά του, που δεν είναι άλλη από το να ψυχαγωγεί το κοινό. Κι αυτό εγώ το σέβομαι. Όποιος λοιπόν και να είναι "απέναντί" μου, τον σέβομαι και τον θεωρώ εξίσου σημαντικό».

Τηλέραμα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !