Δυσαρεστημένος με τον ANT1...

5

Μπορεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να είπε το “ναι” να ενταχθεί στο “Πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά αλλά τίποτα από όλα όσα του υποσχέθηκαν τα στελέχη του ΑΝΤ1 και δη ο Τζώρτζης Ποφάντης δεν έχουν γίνει ως τώρα, γεγονός που έχει προβληματίσει πολύ τον παρουσιαστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο tinasmess.gr, ενδεικτικό της κατάστασης αλλά και της δυσαρέσκειας που αισθάνεται ο Δημήτρης είναι πως για να ενδώσει ο ίδιος στην πρόταση του καναλιού τού έταξαν έναν διαφορετικό ρόλο και μια διαφορετική θέση στην εκπομπή κι όχι αυτόν του πανελίστα που βλέπουμε έως σήμερα, κάτι που είχε δηλώσει και ο ίδιος ότι δύσκολα θα ξαναέκανε. Γι’ αυτό και υποτίθεται πως στο τρέιλερ που είδαμε θα ξεχώριζε διακριτά από τους υπόλοιπους της παρέας.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δυσαρεστημενος για ποιο λογο? Μια χαρα ειναι στο πανελ. Δεν κανει για κεντρικος ουτε για πρωτο βιολι. Δε λεω καλος ηταν περσυ στο λιαγκα αλλα εμενα προσωπικα δε μου λεει κατι ουτε η παρουσια του ουτε τα σχολια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τον προτιμουσα στο nomads απο τον Πουμπουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ουγγαρεζος εχει μπει στη κατηγορια κατερινα ζαριφη.Δηλαδη αιωνιο πανελ!!!Προσωπικα,θεωρω πως αν θελει να εξελιχθει τηλεοπτικα πρεπει να ανανεωσει την εικονα του,τοσο εξωτερικα οσο και σαν τηλεοπτικη παρουσια.Ο αιωνιος εφηβος που πλασαρει,μετα απο 10 χρονια εχει κουρασει(το ιδιο σχολιο παει και για Ζαριφη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω εάν ισχύουν αυτά που λέει η Μεσσαροπουλου για τον Ουγγαρέζο απλά να θυμίσω πως εργάζεται για αντίπαλο κανάλι,το οποίο μέχρι σήμερα βλέπει την πλάτη του πρωινού. Και έχουμε πολλά παραδείγματα για την αντικειμενικότητα των τηλεκριτικων ανάλογα με το που δουλεύουν. Όσο για τον Ουγγαρέζο δουλίτσα να υπάρχει. Άλλωστε στο ραδιόφωνο κάνει την πιο επιτυχημένη πρωινή εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !