Στην ΕΡΤ2 τελικά τα νέα σίριαλ που ετοιμάζονται- Όλο το ρεπορτάζ...

5

πότε βγαίνει η πρώτη σειρά;


Σε κανάλι μυθοπλασίας και πολιτισµού εξελίσσεται η ΕΡΤ2 από τον Οκτώβριο, σηµατοδοτώντας την επιστροφή της δηµόσιας τηλεόρασης στις ελληνικές σειρές έπειτα από απουσία δέκα ετών. Στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ2 θα ενταχθεί τον Οκτώβριο η νέα σειρά εποχής, «Η ζωή εν τάφω», σε σκηνοθεσία του Τάσου Ψαρρά, µε πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο, τον ∆ηµήτρη Μοθωναίο ,και την Καριοφυλλιά Καραµπέτη, συνολικά 16 επεισοδίων, που αποτελεί τηλεοπτική µεταφορά του οµώνυµου µυθιστορήµατος του Στρατή Μυριβήλη.

Στην prime time όπου θα δηµιουργηθεί ζώνη µυθοπλασίας, θα τοποθετηθούν σταδιακά και οι άλλες ελληνικές σειρές, όπως το «Εξι νύχτες στην Ακρόπολη» συνολικά 10 επεισοδίων, επίσης τηλεοπτική µεταφορά του µοναδικού µυθιστορήµατος που έγραψε ο Γιώργος Σεφέρης. Γα τη ζώνη µυθοπλασίας προορίζονται άλλες δύο σειρές, «Το πέταγµα του κύκνου», που εγκρίθηκε ήδη από το ∆.Σ. της ΕΡΤ και αφορά παλαιότερη ταινία που µοντάρεται εκ νέου µε τη µορφή µίνι σειράς, αλλά και µια ακόµη πρόταση που αναµένεται να εγκριθεί προσεχώς.

Με την πολιτική επικαιρότητα και το ποδόσφαιρο να µονοπωλούν το πρόγραµµα της ΕΡΤ1, η ΕΡΤ2 σχεδιάζεται να αποκτήσει διακριτή ταυτότητα ως κανάλι λόγου, πολιτισµού και µυθοπλασίας, µε συνολικά τέσσερις ελληνικές σειρές (αλλά και ξένες), ταινίες και πολιτιστικές εκποµπές. Η νέα ταυτότητα των καναλιών της ΕΡΤ θα οριστικοποιηθεί στα τέλη του µήνα, καθώς προχωρούν και οι προετοιµασίες για το νέο αθλητικό κανάλι που αναµένεται να πάρει τη θέση του ERT HD.

Real News - Ναταλία Ανδρικοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λάθος απόφαση. Η ΕΡΤ2 κάνει μέσο όρο 1%... Άπατες θα πάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καλύτερο κανάλι με εξαιρετικά ντοκιμαντέρ κόντρα στο τρας.Η ΕΡΤ1 μεταδίδει κυρίως ειδήσεις αλλά και έκτακτα γεγονότα, πχ ομιλίες πολιτικών κλπ και δεν γίνεται να έχει καθημερινή σειρά.Πέρσι συνεχώς διέκοπταν τις 6 αδερφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα @ΜΙKU HINASAKI...και επίσης, ώρα να αποκτήσει ταυτότητα και η ΕΡΤ2 ,και τι καλύτερο από αυτή την ταυτότητα!Η ΕΡΤ1 ήδη έχει ταυτιστεί με ειδησεογραφία-ειδήσεις-πολιτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι ακριβώς.Και η ΕΡΤ3 δεν έχει ταυτότητα... έχει μπόλικα πράγματα μέσα.Ξένες σειρές, περιφέρεια,ειδήσεις,και εκπομπές αθλητικών..Αλλά το κυριότερο είναι να αναβαθμιστεί επιτέλους η ΕΡΤ2.Έχουν αγοραστεί τόσες σειρές, ξένες και περιμένουν να προβληθούν όπως το ''my mad fat diary'' που είναι και πολύ επίκαιρο λόγο μπούλινγκ ,αλλά και συνέχειες άλλων σειρών από πέρσι,πχ Peaky blinders,.Αντί να κάνουν αυτό που έκαναν πέρσι, που τις πέταξαν στην ΕΡΤ1 κάθε Σάββατο βράδυ ή σε τυχαίες ώρες και χάθηκαν στο 5% ας κάνουν σωστή ρύθμιση με ζώνες προγράμματος όπως σε πολλές χώρες.Περιμένουμε... και φυσικά το tvnea να μας ενημερώνει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !