Οι πρώτες σκέψεις για τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


Από αύριο ξεκινούν οι συζητήσεις ώστε να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες των πρεμιέρες, οι μέρες και οι ώρες των προγραμμάτων στον ΑΝΤ1. Το σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ξεκινούν το "Καλημέρα Ελλάδα", το "Πρωινό", το "Ρουκ Ζουκ", το "Still Standing" και κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Κατά πάσα πιθανότητα, την ίδια μέρα θα κάνει πρεμιέρα και το "Γυναίκα χωρίς όνομα", χωρίς να έχει ακόμα οριστικοποιηθεί αυτό.

Τέλη Σεπτεμβρίου αναμένονται τα προγράμματα "Όσα γνωρίζει η πεθερά" και "Κοινή Λογική", ενώ αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσει τελικά το "Nomads". Μάλιστα, μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει και η οριστική απόφαση για τις ακριβείς μέρες και ώρες που θα προβάλλεται ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης. Πάντως, μέχρι στιγμής προορίζεται για 4 φορές την εβδομάδα με επικρατέστερο σενάριο τις μέρες Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή. Όσο για την "Επιστροφή", ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί πόσες φορές θα προβάλλεται την εβδομάδα. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να συνδυαστούν την ίδια μέρα το "Nomads" και η "Επιστροφή", με τη νέα σειρά μυστηρίου να προβάλλεται στις 9 και το ριάλιτι επιβίωσης στις 10.

Από δύο φορές την εβδομάδα θα προβάλλονται και οι σειρές "Πέτα τη Φριτέζα" και "Κάνε γονείς να δεις καλό".

Τέλος, άγνωστη ακόμα παραμένει ακόμα η ζώνη που θα φιλοξενήσει το "Beat Buzzer" του Γιώργου Μαυρίδη και το "Comedy Room", ενώ σχεδόν σίγουρο είναι ότι το "Ταίρι Ξέρει" με τον Τόνι Σφήνο προορίζεται για το απογευματινό slot 6 με 8 του Σαββατοκύριακου.

Όπως και να χει, από αύριο ξεκινούν οι σχετικές συζητήσεις και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδες να έχουμε αποφάσεις και ανακοινώσεις για τα παραπάνω ζητήματα.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έχει μπει ο Σεπτέμβρης. Ο ΣΚΑΙ,ο ΆΛΦΑ έχουν αρχίσει ήδη να βγάζουν νέα προγράμματα. Το ΣΤΑΡ ξεκινά από Δευτέρα και ο ΑΝΤ1 ακόμα το σκέφτεται. Πάλι τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !