Αποκλειστικό: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα το σίριαλ της Ρίγγα...

0

Με εντατικούς ρυθμούς στήνουν αυτή την περίοδο τα κανάλια το νέο τους πρόγραμμα, το οποίο σε πολύ μεγάλο βαθμό θα βασίζεται -επιτέλους-στη μυθοπλασία. Σε αυτά τα μονοπάτια, της μυθοπλασίας, θα πατήσει και τη φετινή σεζόν , μετά την απόπειρα με το σίριαλ του Μαρκίδη, και ο ΣΚΑΪ ,ο οποίος κι έκλεισε συνεργασία με τη σεναριογράφο Ρένα Ρίγγα.

Η νέα, φιλόδοξη σειρά του καναλιού ετοιμάζεται πυρετωδώς, με ένα πλούσιο καστ ηθοποιών (Κόστας Κόκλας, Υρώ Μανέ, Χρήστος Σπανός, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Νικόλας Μπράβος,Ευγενία Σαμαρά,Μαρία Κωνσταντάκη κ.ά ) κι ένα σενάριο που φέρει τη σφραγίδα της επιτυχημένης Ρένας Ρίγγα, που όπως μυρίζομαι είναι έτοιμη για ακόμη μια επιτυχία στη μικρή οθόνη.

Η σειρά βασίζεται σε ένα ξένο φορμάτ και πραγματεύεται τη σύγκρουση ανάμεσα σε δυο διαφορετικούς κόσμους ,τον καλό και τον κακό. Πιο συγκεκριμένα τη σύγκρουση ανάμεσα σε έναν καλό κι έναν κακό ξάδερφο, που ο δεύτερος κάνει τα πάντα για να εξοβελίσει τον πρώτο με παγίδες και μυστικά που έρχονται στο φως...

Μάλιστα, το σίριαλ έχει πλέον εδώ και κάποιες ώρες και όνομα. Και όχι, δεν θα λέγεται Φτωχοί και πλούσιοι όπως γράφεται συνεχώς εδώ και μήνες, αλλά...  Όσο έχω εσένα . Πότε όμως θα κάνει πρεμιέρα; Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Tvnea.com ,το Όσο έχω εσένα δια χειρός Ρένας Ρίγγα και σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, θα σηκώσει αυλαία τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 21.00, και θα παίζει καθημερινά την ίδια ώρα, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !