Φωτεινή Γεωργίου: Δεν θα αλλάξω ποτέ την “καρδιά” της εκπομπής

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Για ακόμα μία χρονιά, η Φωτεινή Γεωργίου μάς δίνει ραντεβού από τον Οκτώβριο για να μας αποκαλύψει τα μυστικά για έναν υγιή οργανισμό, διότι ... «Υγεία πάνω απ’ όλα»!

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ομώνυμης εκπομπής του ΑΝΤ1 θα μας ξυπνάει και φέτος τα πρωινά του Σαββατοκύριακου -για 7η σεζόν- και δηλώνει ευτυχής γι’ αυτό.

«Το ‘‘Υγεία πάνω απ’ όλα” έχει μέσα του κομμάτι του μυαλού και της ψυχής μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένη που η εκπομπή έχει απήχηση και διάρκεια» λέει στην «Espresso» και προσθέτει: «Οταν ξεκινούσα πριν από περίπου έξι χρόνια δεν έβλεπα τόσο μακριά, γιατί ήταν κάτι καινούργιο για μένα. Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 όμως που μου έδωσαν τότε την ευκαιρία πίστευαν και εξακολουθούν να πιστεύουν στην εκπομπή αυτή, και τους ευχαριστώ!»

Με καινούργιες, ενδιαφέρουσες ενότητες και σημαντικές έρευνες που φέρνουν στο φως νέα δεδομένα για την υγεία, η εκπομπή θα μας προσφέρει και φέτος την πιο έγκυρη ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην ιατρική, αλλά και στην ψυχολογία. Η παρουσιάστρια, συντροφιά με περισσότερους καλεσμένους, καταξιωμένους επιστήμονες και κορυφαίους γιατρούς από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, βάζει στο «μικροσκόπιο» θέματα υγείας που απασχολούν όλους μας καθημερινά.

«Οι νέες ενότητες είναι κάτι που “δουλεύω” τώρα στο μυαλό μου. Μ’ αρέσει να αλλάζω τα δεδομένα με βάση και τις ανάγκες των τηλεθεατών. Ομως, δεν θα αλλάξω ποτέ την “καρδιά” της εκπομπής: Σεβασμός στον τηλεθεατή και έγκυρη κατανοητή ενημέρωση» διευκρινίζει.

Ηταν μια δύσκολη χρονιά, με συχνές αλλαγές στην ώρα προβολής της εκπομπής, ωστόσο το κοινό τής έμεινε πιστό! «Νομίζω ότι εδώ και έξι χρόνια έχει δημιουργηθεί με τους τηλεθεατές μια σχέση εμπιστοσύνης. Τους ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη παντού και πάντα!» αναφέρει η Φωτεινή Γεωργίου και στη συνέχεια μιλάει για τα περιβόητα νούμερα τηλεθέασης, που για πολλούς παρουσιαστές είναι ένας λόγος για να γελάσουν ή και να κλάψουν. «Βλέπω τα νούμερα γιατί, καλώς ή κακώς, είναι ένας δείκτης. Δεν με καθορίζουν όμως» σημειώνει.

Η Φωτεινή Γεωργίου, εκτός από επαγγελματίας, είναι και μητέρα, κι αυτός ο ρόλος την... καθορίζει! «Το παιδί μου είναι η δύναμή μου!» τονίζει και συμπληρώνει: «Οσο πολλά και δύσκολα κι αν είναι αυτά που έχουμε να διαχειριστούμε στη ζωή μας, όταν αγαπάμε τα παιδιά μας μπορούμε να τα συνδυάσουμε και να τα καταφέρουμε! Λίγο πείσμα χρειάζεται και τόλμη. Νομίζω ότι δεν έχω χάσει ούτε μια σημαντική στιγμή του παιδιού μου. Είμαι εκεί όταν με χρειάζεται».

Στη συνέχεια της κουβέντας μας αναφέρεται και στις αντιδράσεις του κόσμου όταν τη συναντά στον δρόμο. «Χαίρομαι, γιατί ο κόσμος στον δρόμο μού μιλά σαν να είμαι δικός τους άνθρωπος. Με συγκινούν όταν μου λένε “ευχαριστώ” για όσα μαθαίνουν από την εκπομπή. Και το πιο συγκλονιστικό είναι όταν νέα παιδιά συζητούν θέματα που είδαν» τονίζει και μοιράζεται μαζί μας το πιο ωραίο κομπλιμέντο που της έχουν κάνει: «Το πιο ωραίο, που με κάνει να γελάω, είναι όταν μου λένε ότι από κοντά είμαι καλύτερη. Δηλαδή, πιο χαμογελαστή, προσιτή και μικροκαμωμένη!»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !