Αυτοί είναι οι χαρακτήρες στην κωμική ΦΡΙΤΕΖΑ του Ant1...

0

Mια από τις νέες σειρές που βρίσκονται στα σκαριά για λογαριασμού του ΑΝΤ1 είναι η κωμωδία Πέτα τη φριτέζα, βασισμένη στο El chiringuito de Pepe, που έκανε θραύση στην Ισπανία.
Το σενάριο υπογράφουν οι Γιώργος Κρητικός-Μάκης Πιτταράς και τη σκηνοθεσία ο Ανδρέας Μορφονιός, ενώ το καστ απαρτίζεται από καταξιωμένους και νέους ηθοποιούς όπως οι Γιάννης Μπέζος, Φάνης Μουρατίδης ,Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ,Τζένη Μπότση, Ελένη Ουζουνίδου, Νικολέττα Κοτσαηλίδου, Πηνελόπη Πλάκα, Ηλίας Μουλάς, Λεωνίδας Μαράκης, Παύλος Πιέρρος, Στέφανος Μουαγκιέ, Κυριάκος Σαλής, Νεφέλη Κουλούρη κ.ά.

Το πρώτο ''πάμε'' ακούστηκε τη Δευτέρα 23 Ιουλίου κι έκτοτε τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στην Αθήνα και τη Φοινικούντα της Μεσσηνίας.

Οι χαρακτήρες ,όπως τους παρουσιάζει ο Παναγιώτης Μουλόπουλος στο Mytv, είναι οι εξής:

Αντρέας Μπασκιάς (Γιάννης Μπέζος): Καλόψυχος, δουλευταράς, και τίμιος. Ζεστός ως άνθρωπος, αλλά ισχυρογνώμων και ξεροκέφαλος. Ο ιδιοκτήτης της παρηκμασμένης ψαροταβέρνας ''Η λαγουδέρα'', που είναι σε ένα ειδυλλιακό παραθαλάσσιο μέρος, το Φτασμένο.

Κίμων (Φάνης Μουρατίδης): Διάσημος σεφ της υψηλής γαστρονομίας με πολλά αστέρια Michelin στο ενεργητικό του. Γοητευτικός, μοναχικός, κι απόμακρος. Με τον γιο του ταξιδεύουν ως το Φτασμένο για να σώσει την ταβέρνα του βιολογικού του πατέρα.

Αλέκος ( Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) : Μοιάζει να ασκεί διοικητική εξουσία στο Φτασμένο αλλά επίσημα δεν έχει καμια τέτοια αρμοδιότητα! Έχει δανείσει αρκετά χρήματα στον Αντρέα, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει άλλα σχέδια...

Γαρυφαλιά (Τζένη Μπότση) : Η...ψαρού του χωριού με δικό της καΐκι. Λαϊκιά, φωνακλού, ντόμπρα, ερωτική, με φήμη που τη θέλει να έχει νταραβεριστεί με πολλούς άνδρες της περιοχής.Η καρδιά της είναι δοσμένη σε έναν άντρα ο οποίος δεν ανταποκρίνεται.

Ζαμπέλα Μπασκιά (Ελένη Ουζουνίδου): Αφελής, παμπόνηρη, ανασφαλής ,καχύποπτη.Έχει παντρευτεί τον Αλέκο με τον οποίο έχουν το τοπικό κανάλι. Η ίδια παρουσιάζει πολύωρες εκπομπές τηλεπωλήσεων και τηλενοικιάσεων των ακινήτων της περιοχής.

Φωτεινή (Πηνελόπη Πλάκα): Όμορφη και φιλόδοξη μαγείρισσα.Θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να γίνει σεφ και γι' αυτό θα εργαστεί στη νέα εποχή της ''Λαγουδέρας''. Δεν θα αργήσει να έρθει σε ''δημιουργικές'' συγκρούσεις με τον Κίμωνα.

Μαριέττα (Νικολέττα Κοτσαηλίδου): Μικροπαντρεμένη-μικροχωρισμένη, η ζαχαροπλάστισσα του Φτασμένου ''μεθάει'' με τα γλυκά της κια την ομορφιά της όλο το χωριό. Αν και είναι μια δημοφιλής προσωπικότητα, δεν είχε τίποτε ποτέ και με κανέναν!

Σωκράτης (Λεωνίδας Μαράκης): O γιος του Αντρέα είναι θετικός, ευαίσθητος, καλοκάγαθος, καλοπροαίρετος. Είναι ο αρχισερβιτόρος στην ταβέρνα. Στο πρόσωπό του, χωρίς να γνωρίζει τι τους συνδέει,ο Κίμωνας θα βρει τον ιδανικό φίλο αλλά και αδερφό.

Λάκης (Ηλίας Μουλάς) : Ο μεγάλος γιος του Αλέκου και της Ζαμπέλας είναι το μεγαλύτερο καμάκι του Φτασμένου. Ασχολείται  πολύ με την εμφάνισή του, είναι λίγο αργόστροφος, καλόκαρδος και χωρίς μεγάλες απαιτήσεις.

Φίλιππος (Παύλος Πιέρρος) :Ο γιος του Κίμωνα μεγάλωσε με τέτοιο τρόπο από τη μητέρα του, ώστε να...μη γίνει σαν τον πατέρα του!

Μένιος (Κυριάκος Σαλής): Ο μικρότερος γιος του Αλέκου και της Ζαμπέλας. Είναι η αδυναμία των γονιών του γιατί σ' αυτόν βλέπουν στοιχεία του χαρακτήρα τους.

Θάλεια (Νεφέλη Κουλούρη): Η κόρη της Μαριέττας έχει κάποια επιχειρήματα προκλητικά και...αφοπλιστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !