Από βδομάδα οι επαφές για το στήσιμο του ΣΚΑΪ 24...

0
ειλημμένη η απόφαση...


Σε εξέλιξη θα είναι και πάλι από τις αρχές τις επόµενης εβδοµάδας οι συζητήσεις στον ΣΚΑΪ για τη δηµιουργία αµιγώς ενηµερωτικού καναλιού, το οποίο θα στηρίζεται στο δηµοσιογραφικό δυναµικό του σταθµού και θα εκπέµπει ειδησεογραφικά σχεδόν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Η ανάγκη της λειτουργίας του ΣΚΑΪ 24 προκύπτει από το γεγονός ότι το κανάλι του Φαλήρου διαθέτει τον πιο δυναµικό µηχανισµό σε επίπεδο δηµοσιογραφικών και τεχνικών δυνατοτήτων στον χώρο της ιδιωτικής τηλεόρασης, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να «χωρέσει» κι ένα εντυπωσιακά µεγάλο ψυχαγωγικό πρόγραµµα, το οποίο αποτελεί και πηγή της σηµαντικότερης µερίδας των εσόδων.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει κάνει ήδη συναντήσεις και µε πρόσωπα εκτός Φαλήρου που πιθανόν να συνεργαστούν για τη λειτουργία του καναλιού, το οποίο ενδεχοµένως θα ξεκινήσει µε εκποµπή στο λεκανοπέδιο µέσω υφιστάµενου περιφερειακού καναλιού και σε συνεργασία µέσω δικτυώσεων µε άλλους τηλεοπτικούς σταθµούς σε ολόκληρη την επαρχία. Παράλληλα, θα βρίσκεται και στις πλατφόρµες της συνδροµητικής τηλεόρασης.

Αυτός θα είναι και ο πιο πιθανός τρόπος µε τον οποίο θα αναπτυχθεί, αξιοποιώντας τις µεγάλες δυνατότητες του ΣΚΑΪ, που ,όµως, θα παραµείνει κι αυτός «σκληρά» ενηµερωτικός, µε παρουσία εκποµπών και ειδήσεων σε όλες τις ζώνες όπου υπάρχει ανταγωνισµός (πρωινά, δελτία ειδήσεων κ.λπ). ∆ύο πρόσωπα φέρεται να έχουν κάνει συζητήσεις µε τη διοίκηση του καναλιού, ο Βασίλης Χιώτης και ο Νίκος Στραβελάκης, έµπειροι δηµοσιογράφοι και οι δύο, µε διαφορετικά χαρακτηριστικά όµως ο καθένας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πιθανότατα από την επόµενη εβδοµάδα, σε συνεργασία µε όλα τα επιτελικά στελέχη του καναλιού, θα προχωρήσει στις κινήσεις για να ξεκινήσει η δηµιουργία του ΣΚΑΪ 24, που φαίνεται ότι αποτελεί ειληµµένη απόφασή του, µε δεδοµένο ότι η νέα σεζόν θα είναι προεκλογική, καθώς µέσα στον επόµενο χρόνο θα γίνουν τέσσερις αναµετρήσεις στις κάλπες (ευρωεκλογές - δηµοτικές - περιφερειακές - εθνικές). 


Secret -  Παραπολιτικά

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !