Η Katy Perry σήμερα στο STAR!

0

Η pop star Κέιτι Πέρι, η οποία συγκεντρώνει πάντα την προσοχή με τις τολμηρές, ανατρεπτικές εμφανίσεις της, κάνει μια γκεστ εμφάνιση στη σειρά "How I Met Your Mother", υποδυόμενη μια όμορφη αλλά αφελή κοπέλα.

Στο 15ο επεισόδιο του 6ου κύκλου, που θα προβληθεί την Κυριακή 15 Ιουλίου στις 16:30, ο Τεντ ανακαλύπτει ότι είναι ερωτευμένος με την παντρεμένη Ζόι όταν εκείνη προσπαθεί να του κανονίσει ραντεβού με την αφελή ξαδέλφη της, τη Χάνι. Ως εκ τούτου ο Τεντ είναι αναγκασμένος να διακόψει τη φιλία τους. Αλλά δεν γνωρίζει ότι η προσωπική ζωή της Ζόι έχει αλλάξει και ότι και εκείνη τον αγαπάει. Ο Μάρσαλ παραμένει στη Μινεσότα για να βοηθήσει τη μητέρα του μετά την κηδεία του πατέρα του και μαθαίνει τηλεφωνικά τι συμβαίνει. Αν και είναι μακριά, φαίνεται να έχει την πιο καθαρή εικόνα της κατάστασης…

Η Κέιτι Πέρι είχε δηλώσει για τη συμμετοχή της στη σειρά «Η Χάνι είναι ένα αφελές, λαμπερό κορίτσι. Ανήκει στην κατηγορία εκείνων των κοριτσιών, που έρχονται στη μεγάλη πόλη και πιστεύουν πως την πρώτη μέρα θα γνωρίσουν τον σημαντικό  διευθυντή. Αν και η παρουσία μου στη σειρά είναι ένα γρήγορο πέρασμα,  θεωρώ ότι πρόκειται για έναν χαριτωμένο ρόλο».


Για τη συνεργασία τους με την Κέιτι Πέρι, ο παραγωγός της σειράς Κάρτερ Μπέις είχε δηλώσει «H Κέιτι Πέρι είναι ένα τεράστιο ταλέντο και εμείς είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς, που είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε μαζί της».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !