Η Σάρα Γανωτή μιλά για τη νέα σειρά που ετοιμάζει στον ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Η Σάρα Γανωτή, που υπογράφει τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Κάνε γονείς να δεις καλό»,μιλάει για το «ζευγάρι» Καστάνη - Μιχαηλίδης

Ανήκει στη συγγραφική ομάδα της «Μουρμούρας», όπου έκανε και guest εμφάνιση, και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα συνυπογράφει με τον Νίκο Σταυρακούδη τη νέα φιλόδοξη κωμωδία του ΑΝΤ1, με τον τίτλο «Κάνε γονείς να δεις καλό».

Η Σάρα Γανωτή μιλώντας στην «Espresso» και στην Τεριάννα Παππά εξηγεί τι θα δούμε στην καινούργια της σειρά, που θα μεταδοθεί στο πρώτο μισό της σεζόν, με πρωταγωνιστές την Ελένη Καστάνη και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. «Είναι ένα ζευγάρι που σε μια κρίσιμη ηλικία -κοντά στα 60, λίγο πριν από τη σύνταξη- και έπειτα από περίπου 40 χρόνια γάμου αποφασίζει να χωρίσει».

Ο μπαμπάς πηγαίνει να μείνει στην κόρη και ο γιος στη μαμά» μας λέει η σεναριογράφος και ηθοποιός, και συμπληρώνει: «Γίνεται δηλαδή ακριβώς το αντίθετο απ’ αυτό που συνηθίζεται... Τα παιδιά πηγαίνουν στους γονείς όταν χωρίζουν κι εδώ βλέπουμε ότι τα παιδιά γίνονται... γονείς των γονιών και προσπαθούν να τους συμφιλιώσουν, να αποδεχτούν τον χωρισμό τους. Γιατί είναι σπάνιο σ’ αυτή την ηλικία να χωρίζουν οι άνθρωποι. Συνήθως τα προβλήματα τα έχουν λύσει από πιο πριν».

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης -ο οποίος υποδύεται τον πατέρα- επηρεάζεται από τον γιο του, που λίγο πριν φτάσει στην εκκλησία για να παντρευτεί αλλάζει γνώμη και το βάζει στα πόδια, και αποφασίζει κι εκείνος να χωρίσει και να κάνει τη ζωή που δεν έζησε! Το αποτέλεσμα είναι να κάνει έξαλλη την μέχρι πρότινος σύζυγό του -που την υποδύεται η Ελένη Καστάνη-, η οποία θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον εκδικηθεί... «Η σειρά είναι κωμωδία και αυτό που θέλουμε να δείξουμε είναι πως η έννοια της οικογένειας είναι πολύ σημαντική, στηρίζεται ο ένας στον άλλον, αλλά μπορεί κιόλας να σε... πνίξει! Αυτό θέλουμε να δείξουμε μέσα από τη σειρά».

Τι γίνεται, όμως, με το υπόλοιπο καστ; Ποιους άλλους θα δούμε στη σειρά; «Τα κάστινγκ συνεχίζονται, προκειμένου να βρεθούν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους. Οι σκηνοθέτες είναι υπέροχοι (σ.σ.: Πιέρρος Ανδρακάκος και Νίκος Κρητικός) και νομίζω ότι θα πάμε καλά, γιατί όλοι μεταξύ μας ταιριάζουμε, έχουμε ξαναδουλέψει και εμπιστευόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον» μας λέει.

Ολοκληρώνοντας τη συζήτησή μας αναφερόμαστε και στη συνεργασία της με τον Alpha, πάλι ως σεναριογράφος, στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αλλά και στην αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από το καστ. «Εγώ γράφω τους Θεσσαλονικείς ήρωες και είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί τους αγαπώ πολύ. Επειδή είμαι Βορειοελλαδίτισσα, γουστάρω πολύ που γράφω τον Μπάμπη (Σπύρος Τσεκούρας) και την Ξένια (Αννα Κουτσαφτίκη). Από την άλλη, προσπαθώ να καταλάβω τον πόνο του Παναγιώτη Χριστόπουλου που γράφει τον Ηλία (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) και τη Μαρίνα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη), γιατί είναι σκληρό. Οταν φτιάχνεις ένα ζευγάρι, το αγαπάς και το κουβαλάς μαζί σου, αλλά όπως και στη ζωή έτσι και στη σειρά... η ζωή συνεχίζεται».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !