Η Πηνελόπη Πλάκα «κλείδωσε» σε σειρά του ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Αυτή την περίοδο υπάρχει έντονη κινητικότητα στο κανάλι του Αμαρουσίου λόγω των πολλών και διαφορετικών projects που ετοιμάζονται για την τηλεοπτική σεζόν 2018-’19. Ένα από αυτά -που αποτελεί και ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά στον τομέα της μυθοπλασίας- είναι η κωμική σειρά “Πέτα τη φριτέζα” σε σενάριο των Γιώργου Κρητικού – Μάκη Πιτταρά και σκηνοθεσία του Ανδρέα Μορφονιού.

Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν “κλείσει” γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί όπως οι: Γιάννης Μπέζος, Φάνης Μουρατίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τζένη Μπότση, Λένα Ουζουνίδου, Ηλίας Μουλάς, Λεωνίδας Μαράκης κ.ά., ενώ όλο αυτό το διάστημα αναζητούταν η ηθοποιός που θα πρωταγωνιστούσε και θα έμπαινε στο στόχαστρο του ήρωα που θα υποδυθεί ο Φάνης Μουρατίδης. Και αυτή φαίνεται να βρέθηκε…

Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr και του Παναγιώτη Μουλόπουλου, η ηθοποιός που πρόκειται, επίσης, να πρωταγωνιστήσει είναι η Πηνελόπη Πλάκα η οποία επιστρέφει ιδιαίτερα δυναμικά στα τηλεοπτικά πράγματά μετά το τέλος των “Συμμαθητών”. Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να αρχίσουν τα γυρίσματά σε Αθήνα και Καλαμάτα.

Να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο η Πηνελόπη πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Άγρια Δύση” με τη Μπέσυ Μάλφα, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τον Τάσο Κονταράτο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !