Η Κλεοπάτρα Πατλάκη σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Στον ΑΝΤ1 το πρόγραμμα της ερχόμενης σεζόν είναι πολλά υποσχόμενο αλλά σ' αυτό δεν έχουν θέση -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- οι Γιώργος Λιάγκας και Γρηγόρης Αρναούτογλου (αν και για τον Γρηγόρη φαίνεται να έχει βρεθεί κάτι πολύ καλό).

"Την περίμενα αυτή την ερώτηση, αλλά δεν σας κρύβω ότι μου κάνει εντύπωση. Μια ομάδα 50 ατόμων δουλεύουν σκληρά για να στήσουν το πρόγραμμα της ερχόμενης σεζόν κι εσείς αντί να ενδιαφερθείτε για όλη αυτή τη δουλειά, με ρωτάτε για το τι θα κάνει ο Γιώργος και ο Γρηγόρης" είπε με εμφανή απογοήτευση ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζης Ποφάντης , όταν η πρώτη ερώτηση των δημοσιογράφων δεν είχε να κάνει με τις σειρές και τις εκπομπές, αλλά με τους δύο παρουσιαστές.

Είπε όμως και κάτι άλλο που είναι και η μεγάλη αλήθεια. "Τελείωσε η εποχή των δίπολων 'Mega VS ΑΝΤ1'. O κόσμος επιλέγει από το μενού που του προσφέρει η τηλεόραση στο σύνολό της και δεν ταυτίζεται πλέον με ένα κανάλι" και κατά συνέπεια με κάποιον παρουσιαστή, αν εξαιρέσεις τους " Ράδιο Αρβύλα" που έχουν ένα συγκεκριμένο format εκπομπής και το δικό τους compact κοινό.

Αξίζει όμως να τονιστεί ότι πλέον τους παρουσιαστές δεν τους κρίνει μόνο ο κόσμος αλλά και η διαφημιστική αγορά. Αν στην εκπομπή σου εισρέουν χορηγοί και διαφημίσεις που μπορεί να φέρνουν τεράστια έσοδα στο κανάλι, τότε υπάρχεις, ακόμα και αν στα νούμερα τηλεθέασης αγγίζεις πολικές θερμοκρασίες.

Αν όμως είσαι σε μια ζώνη που δεν συγκεντρώνει διαφημιστικά πακέτα, τότε μπορεί άνετα, ακόμη και νούμερα τηλεθέασης να φέρνεις, να μένεις στον πάγκο, για παραδειγματισμό ή απλά επειδή δεν υπάρχει project τη δεδομένη στιγμή και δεν γίνεται να αποδεσμευτείς από κάποιο συμβόλαιο, για να μην πας απέναντι στον ανταγωνισμό.

Όλα έχουν μια λογική μέσα στο γενικότερο παραλογισμό. Κι έχουν και την εξήγησή τους, όχι πάντα προφανή και αρκετές φορές δυσανάγνωστη. Όμως εξήγηση υπάρχει. Όπως υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει και η τηλεόραση. Ως μέσο και ως συνήθεια.

Ο κόσμος μπορεί να μην ταυτίζεται πλέον με παρουσιαστές τόσο, όσο με προϊόντα ή υποπροϊόντα και η επικράτηση των new media να επιβάλλει τον οριστικό αποχαιρετισμό σε πεπαλαιωμένες αντιλήψεις και σκαλέτες εκπομπών. Ένας ταλαντούχος όμως παρουσιαστής θα είναι πάντα μια όαση μέσα στο άνυδρο τοπίο της fast food ανάθεσης εκπομπών.

yupiii.gr-Κλεοπάτρα Πατλάκη

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !