Αποκαλυπτικό: Φέρνει αλλαγές στα σχέδια του ΑΝΤ1 η επιστροφή του «Nomads»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

Χθες έγινε γνωστό πως το "Nomads 2" τελικά θα κάνει την εμφάνιση του στο Α μισό της σεζόν, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πολλοί έσπευσαν να θεωρήσουν δεδομένο ότι αλλάζουν τα σχέδια στο κανάλι του Αμαρουσίου σχετικά με τις αποφάσεις που είχαν παρθεί για επένδυση στην ελληνική μυθοπλασία. Το tvnea.com επικοινώνησε με ανθρώπους του ΑΝΤ1 και σας αποκαλύπτουμε πως οι 4 σειρές που έχουν πάρει το πράσινο φως για την prime time ("Η εξαφάνιση του Λούκας", "Στην ταβέρνα του Πέπε", "Σπίτι με παιδιά", "Έγκλημα και Πάθος").

Όσο για το "Nomads 2", το σίγουρο είναι πως θα δούμε πολλές αλλαγές στο concept, αφού τα στελέχη έχουν εντοπίσει το τι πρέπει να διορθωθεί σε σχέση με τον πρώτο κύκλο. Οι τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν πως το ριάλιτι επιβίωσης θα προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Eνταξει το εγκλημα και παθος ειναι θριλερ μπορει να προβαλεται και στις 00:00 το nomads 22:00 με 00:00 το καθημερινο η εξαφανιση στις 21:00 ο πεπε και το σπιτι με παιδια που χωρανε
    αφου δεν μενει αλλις αχωρος στην prime time;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "Nomads" μπορεί να προβάλλεται και Κυριακες...Οποτε μενουν στο καθημερινό προγραμμα 2 μερες ελευθερες. Εκει 10 με 11 μπορεί να μπει η μία κωμική σειρά και 11 με 12 η άλλη και να παιζει η καθεμία από δύο φορές την εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω να κατάλαβαν οτι το λαθος τους στον αντ1 ειναι η νικητρια του πρωτου κυκλου χαχα . μπραβο που εδωσαν ευκαιρια στο nomads ηταν εξαιρετικο και ο γρηγορης μαεστρος . αυτο που πρεπει να διορθωσουν ειναι τα βαρετα αγωνισματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !