Epsilon: Τα δυνατά ονόματα που έκλεισε η Μαραγκουδάκη για τη μυθοπλασία...

0

Ακρίτα, Θωμόπουλος, Κοκκινόπουλος,Μανουσάκης πάνε Ε!- Δες αναλυτικά...


Χωρίς να ανοίξουν τα χαρτιά τους στον τομέα των ειδήσεων και της ενημέρωσης, ο οποίος όμως θα είναι «ναυαρχίδα» τους όπως είπε ο Τζόνι Καλημέρης, διευθύνων σύμβουλος του "E TV", τα στελέχη του καναλιού σκιαγράφησαν κυρίως τα ψυχαγωγικά χαρακτηριστικά του προγράμματος τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, που σύντομα θα λανσαριστεί με το νέο του λογότυπο, θα δίνει έμφαση στην ελληνική μυθοπλασία, με αρκετές δόσεις από ριάλιτι και τάλεντ σόου αλλά και... εσάνς από ξένες σειρές και ταινίες.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, διευθύντρια προγράμματος του καναλιού, έκανε αρκετά σαφές το μείγμα που έχει επιλέξει με τα σχέδια να απλώνονται ήδη και στη μεθεπόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ήδη λοιπόν υπάρχει συμφωνία με τον μετρ του ελληνικού νουάρ Πάνο Κοκκινόπουλο που θα βάλει τη σκηνοθετική υπογραφή του στα αυτοτελή επεισόδια του «Ου Φονεύσεις» ,σε σενάριο βεβαίως Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακκαλή. Καθημερινή σειρά θα συνυπογράφουν η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης. Πρόκειται για τον «Πρίγκιπα της φωτιάς» σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα. Τη σκηνοθετική του υπογραφή στο "E TV" θα βάλλει και ο Βασίλης Θωμόπουλος στη μεταφορά του «Τσίπε Λίμπρε» με πρωταγωνιστή τον Μάριο Αθανασίου ενώ σειρά θα σκηνοθετήσει για το κανάλι και ο Βασίλης Κεχαγιάς, το «Τράφικ Λάιτ» (ελληνικοί τίτλοι δεν υπάρχουν για την ώρα) σε διασκευή σεναρίου Κωνσταντίνας Γιαχαλή.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη έχει συμφωνήσει με τον Μανούσο Μανουσάκη και για τη μεταφορά στη μικρή οθόνη του βιβλίου «Κόκκινο ποτάμι» του Χ. Τσιρκινίδη που μας γυρίζει στην περίοδο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και εστιάζει σε έναν μεγάλο έρωτα. Πρόκειται για μεγάλη παραγωγή που έχει πάρει «πράσινο φως» αλλά για την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020. 

Από το κανάλι θα μεταδοθούν τα τάλεντ σόου "La banda" (με συγκροτήματα), "Χ-Factor" αλλά και το "Project Runway', την ξένη βερσιόν του οποίου θα δούμε τους καλοκαιρινούς μήνες ενώ την κανονική σεζόν θα ακολουθήσει και η ελληνική. Θα δούμε ξένες σειρές όπως το NCIS αλλά και τη νέα «Δυναστεία», το καινούριο «Μαγκάιβερ» κ.ά., με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη να καθιερώνει και ζώνη κινηματογραφική, καθώς για σειρές και ταινίες έχουν υπογραφεί συμφωνίες με πέντε στούντιο: Fox, Sony, Miramax, MGM και Disney. Έχει εξασφαλίσει και ταινίες για την Μέριλιν Μονρόε, την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, τον Μάικλ Τζάκσον, τη Γουίτνεϊ Χιούστον που προγραμματίζει να μεταδώσει όταν θα υπάρχουν οι σχετικές επέτειοι. Το κανάλι έχει εξασφαλίσει μια σημαντική συνεργασία με τον Γιώργο Αυγερόπουλο που θα υπογράψει την παραγωγή της σειράς ντοκιμαντέρ «Οι πειρατές του Αιγαίου» (οκτώ επεισόδια).

Πηγή: efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !