Ρόμπερτ Ουϊλιαμς: «Πόσο καιρό θα δουλεύει ο Νίκος Οικονομόπουλος;»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς αποτελεί αναμφισβήτητα ένα μεγάλο ταλέντο της γενιάς του για αυτό και δικαιούται να έχει άποψη για όσα συμβαίνουν σήμερα στην εγχώρια μουσική σκηνή. Δίνοντας συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού της Φαίης Σκορδά, μίλησε τόσο για την αγαπημένη του κόρη Ιλένια και το σύντροφό της Δημήτρη Ουγγαρέζο, όσο και για την ένστασή του απέναντι στα ριάλιτι και όσους προσπαθούν να κάνουν καριέρα μέσα από αυτά.

Όσον αφορά το Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο ίδιος ήταν παραπάνω από υποστηρικτικός: «Ο Δημήτρης είναι εξαιρετικό παιδί, τον βλέπω σαν φίλο και συνεργάτη. Έχει ήθος, είναι σεμνός και αν η κόρη μου τον θέλει για άντρα της εμένα μου περισσεύει.»

Μιλώντας για τη νέα τάση της εποχής, να αναδεικνύονται νέοι καλλιτέχνες μέσα από ριάλιτι show, κατακεραύνωσε την τακτική αυτή και δεν το θεωρεί αξιόπιστο τρόπο να χτίσει κάποιος την καριέρα του. Ακόμη και στο επιτυχημένο παράδειγμα του Νίκου Οικονομόπουλου, είχε τις ενστάσεις του: «Τα ριάλιτι είναι φθηνές παραγωγές και εκμεταλλεύονται τον κόσμο. Πόσο καιρό θα πάει ο Νίκος Οικονομόπουλος που βγήκε από ριάλιτι και πόσες μέρες δουλεύει, μακάρι να κρατήσει τα λεφτά του.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !