Είχαν δώσει τα χέρια, αλλά τελικά... αναθεώρησαν. Και οι δύο πλευρές, τόσο ο ALPHA όσο και η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισαν πως δεν θα συνεργαστούν στη μεσημεριανή ζώνη.

Όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο, η παρουσιάστρια είχε συμφωνήσει με το κανάλι της Κάντζας, ώστε την επόμενη σεζόν να αναλάβει την παρουσίαση απογευματινής εκπομπής με κοινωνικά θέματα. Όλα ήταν κλεισμένα και συμφωνημένα και μάλιστα τις επόμενες ημέρες ήταν έτοιμες να πέσουν οι υπογραφές. Τελικά όμως έπεσε στο τραπέζι μία ιδέα που άλλαξε όλα τα σχέδιά τους.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, την επόμενη σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα παρουσιάσει καθημερινή κοινωνική εκπομπή, αλλά ένα late night talk show. Τα στελέχη του σταθμού θέλουν να συνεχίσουν να κρατούν τους τηλεθεατές στη συχνότητά τους και μετά το τέλος της δυνατής ζώνης που έχουν «χτίσει» με τις σειρές στο prime time και φαίνεται ότι θα το κάνουν πράξη με την Ελεονώρα Μελέτη να αναλαμβάνει δράση… κοντά στα μεσάνυχτα. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ανατροπή αυτή δεν προέκυψε μόνο από τα στελέχη του σταθμού αλλά και από την ίδια την παρουσιάστρια που μαθαίνοντας τις επιθυμίες τους για late night ζώνη… αυτοπροτάθηκε!

Έτσι λοιπόν ήταν θέμα χρόνου και… τυπικών διαδικασιών οι δύο πλευρές να αναθεωρήσουν την αρχική μορφή συνεργασίας τους και μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα… επισφραγιστεί με το «πέσιμο» των οριστικών υπογραφών. Έτσι λοιπόν η Ελεονώρα Μελέτη την επόμενη σεζόν θα βρεθεί σε μία πολύ δύσκολη ζώνη, του late night, με σκοπό να συναντά μπροστά από τις κάμερες πρόσωπα που θα έχουν να πουν πολλά και ενδιαφέροντα. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η εκπομπή προγραμματίζεται να βγαίνει δύο φορές τη βδομάδα, κάπου κοντά στα μεσάνυχτα με πιο πιθανές ημέρες προβολής τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: