Η...ζωντάνια του ΑΝΤ1 το καλοκαίρι ,θορύβησε τον Σκάι...

0

Ανεξάρτητα από τα οφέλη που θα έχει η παράταση της φετινής τηλεοπτικής σεζόν για τον ΑΝΤ1 σε οικονομικό επίπεδο, επενδύοντας δηλαδή σε πρόγραμμα στο prime time τους «νεκρούς» μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, χωρίς υψηλές προσδοκίες από τη διαφήμιση (αφού αποκλείεται να ισοφαρίσει το κόστος),η απόφαση του καναλιού είναι οριστική και φανερώνει την πρόθεσή του να ρεφάρει μέρος της χασούρας που είχε τον χειμώνα και ταυτόχρονα να «ξαναθυμίσει» στους τηλεθεατές την ύπαρξή του!

Αυτό το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό, περισσότερο δηλαδή στη φάση που είναι, και από το κόστος του νέου προγράμματος για τους θερινούς μήνες. Ο ΑΝΤ1 έχει ανάγκη να ξανακερδίσει τους τηλεθεατές…

Επενδύοντας λοιπόν σε πρόγραμμα το καλοκαίρι, ευελπιστεί να φέρει τον κόσμο που έφυγε πίσω, και ταυτόχρονα να τον πάρει μαζί του τη νέα σεζόν 2018 – 2019. Η απόφαση λοιπόν του ΑΝΤ1 να παρατείνει τη σεζόν, έχει θορυβήσει τον ΣΚΑΪ που είχε αποφασίσει για τους καλοκαιρινούς μήνες να κινηθεί με low budget πρόγραμμα, τόσο ώστε να μην υπάρξουν μεγάλοι κραδασμοί και απώλειες από τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που συγκέντρωσε τη σεζόν που κλείνει (αλλά τελικά δεν κλείνει). Έτσι στο Φάληρο παρακολουθούν τις κινήσεις του ΑΝΤ1 για το καλοκαίρι… Ετοιμάζουν το δικό τους πρόγραμμα για το prime time που θα ξεκινήσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Survivor και βρίσκονται σε ετοιμότητα για το αν χρειαστεί να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενίσχυση. Προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση. Δεν το αποκλείουν όμως αν παραστεί ανάγκη, να κάνουν αλλαγές από τα αρχικά πλάνα.

Enimerosi24

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !