"Game Of Love": Oι αλλαγές και το μέλλον του παιχνιδιού...

0

Με το που έκανε την εμφάνισή του στις οθόνες μας, το Game of Love βρέθηκε στο επίκεντρο σκληρή κριτικής. Οι τολμηρές σκηνές που προβλήθηκαν, κυρίως στο πρώτο επεισόδιο, εκτός από ντόρο προκάλεσαν και αναστάτωση στους ιθύνοντες του ΑΝΤ1. Τα στελέχη του καναλιού, πριν πάρει καν έκταση το θέμα, διαπιστώνοντας ότι υπήρχαν πολλά που θα έπρεπε να έχουν κοπεί στο μοντάζ -είναι εξωτερική παραγωγή-, προχώρησαν άμεσα σε διορθωτικές κινήσεις από το 2ο επεισόδιο, με τις ενέργειές τους να είναι πιο εμφανής από το 3ο επεισόδιο και μετά.

Να επισημάνουμε δε, ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα στο εξωτερικό έχει ως σήμανση: «Επιθυμητή η γονική συναίνεση». Παρόλα αυτά, η Επιτροπή Κατάταξης Προγράμματος του σταθμού εξετάζοντας προσεκτικά το format που προβάλλεται σε πολλές χώρες του εξωτερικού, επέλεξε τη σήμανση: «Απαραίτητη η γονική συναίνεση», η οποία έπαιζε και στα τρέιλερ του καναλιού.

Ποιο θα είναι το μέλλον του "Game of Love" στην ελληνική τηλεόραση; Το επόμενο διάστημα είναι καθοριστικό για το αν και πως θα συνεχίσει η προβολή του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !