Γιώργος Λιάγκας: Οι προτάσεις, το συμβόλαιο και οι προσεκτικές κινήσεις...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Πολλά γράφονται και ακόμα περισσότερα λέγονται για το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα στην τηλεόραση τη νέα σεζόν. To Σαββατοκύριακο ειπώθηκε στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" πως δεν έχει δεχθεί καμία κρούση από άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί, αφού πολύ καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει εδώ και αρκετούς μήνες μία ανοιχτή πρόταση από το Έψιλον με πολύ καλές χρηματικές απολαβές. Η πρόταση έγινε τον Ιανουαρίου, όταν η Άλκηστις Μαραγκουδάκη θεώρησε πως θα προκύψει "διαζύγιο" στα μισά της σεζόν ανάμεσα στον παρουσιαστή και στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, υπάρχουν και διάφορες πληροφορίες που θέλουν και δεύτερος τηλεοπτικός σταθμός να έχει "χτυπήσει" την πόρτα στον παρουσιαστή.

Όπως και να χει, έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα με το κανάλι του Αμαρουσίου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να μετακινηθεί σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Αυτό μπορεί να συμβεί στην μοναδική περίπτωση που ο ΑΝΤ1 "σπάσει" το συμβόλαιο και πληρώσει την απαραίτητη χρηματική ρήτρα. Μέσα από τον ΑΝΤ1 αναφέρουν πως δεν υπάρχει διάθεση να "σπάσουν" κανένα συμβόλαιο κανενός παρουσιαστή.

Κατά πιθανότητα ο Γιώργος Λιάγκας μένει ΑΝΤ1, χωρίς ακόμα να έχει οριστεί το πως θα αξιοποιηθεί. Το σίγουρο είναι πως ο παρουσιαστής δεν είναι διατεθειμένος να πει "ναι" σε οτιδήποτε του προταθεί. Βλέπετε, μετά το "αδικαιολόγητο" κόψιμο του "Late night" (βάσει τηλεθέασης είναι η δεύτερη πιο πετυχημένη εκπομπή του σταθμού μετά το "Nomads"), θα είναι πολύ προσεκτικός στο να εξασφαλίσει τα απαραίτητα εχέγγυα από το σταθμό, ώστε να αποφευχθούν οι φετινές εξελίξεις.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !