Οι «αυλαίες» των τηλεοπτικών σειρών...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η τηλεοπτική σεζόν οδεύει προς το τέλος της και για κάποιες από τις αγαπημένες σειρές μας θα ισχύει το «όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν»! Υπάρχουν, βεβαίως, και αυτές που έχουν τη δυναμική για να συνεχίσουν ακόμη μία σεζόν και αυτό θα κάνουν.

Ανάμεσα στις σειρές που θα μας... κουνήσουν το μαντίλι είναι και το μεγάλο hit του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που κράτησε παρέα στο κοινό για πέντε συνεχείς σεζόν και τα ζευγάρια του έγιναν μέρος της καθημερινότητάς μας.

Ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) και η Μαρίνα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη), ο Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) και η Βούλα (Ελένη Κοκκίδου), καθώς και τα νεότερα ζευγάρια που αλλάζουν από την πρεμιέρα έως και φέτος θα αποχαιρετήσουν οριστικά το κοινό στα τέλη του επόμενου μήνα, έπειτα από απόφαση που πάρθηκε πριν από λίγες μέρες. Ετσι, η ιστορία ολοκληρώνεται και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιο θα είναι το φινάλε.

Αυλαία στις 24 Ιουνίου θα ρίξει και «Το σόι σου», αλλά οι οικογένειες Χαμπέα και Τριανταφύλλου θα ανανεώσουν το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό, με την έναρξη της επόμενης σεζόν, πάντα στην prime time ζώνη. Λίγες μέρες αργότερα, στις 29 Ιουνίου, θα μας αποχαιρετήσει και το καθημερινό του Alpha «Ελα στη θέση μου», το οποίο πήρε παράταση και για την επόμενη χρονιά, αφού τα νούμερα τηλεθέασης είναι τέτοια που της έδωσαν το... διαβατήριο για ακόμη μία σεζόν. Το ίδιο θα ισχύσει και για το «Τατουάζ», το οποίο θα ολοκληρωθεί στα τέλη του Ιουνίου, με ένα σπέσιαλ διπλό επεισόδιο, όπως έχουν συνηθίσει το κοινό τους η Βάνα Δημητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου.

Στον ΑΝΤ1, το σίριαλ «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» μάς αποχαιρετά οριστικά στις 29 Ιουνίου. Παρά τα όσα είχαν ακουστεί ότι η αντροπαρέα των Κώστα Κόκλα, Μάριου Αθανασίου, Σπύρου Πούλη, Νίκου Μουτσινά και Σταύρου Σβήγκου θα μας συντρόφευε και την επόμενη σεζόν, οι συνεχείς μετακινήσεις της σειράς στο πρόγραμμα του σταθμού έφεραν πτώση στην τηλεθέαση και ως εκ τούτου η ιστορία του Βασίλη Θωμόπουλου δεν θα πάει παρακάτω. Στις 29 του μήνα θα ρίξει αυλαία και η «Παρθένα Ζωή», η οποία θα ολοκληρώσει την ιστορία των ηρώων της με happy end.

Αυτά σε ό,τι αφορά την ελληνική μυθοπλασία, γιατί τα τουρκικά σίριαλ θα μας οδηγήσουν στον Σεπτέμβριο, οπότε θα δώσουν σκυτάλη στο νέο πρόγραμμα των καναλιών.

Το «Elif» στο Star θα συνεχίσει με καθημερινά επεισόδια έως και τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου, ενώ μετά το τέλος του «Survivor», ο Σκάι -όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει σε προηγούμενο φύλλο μας- θα προβάλει τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Kara sevda», με πρωταγωνιστή τον γοητευτικό Μπουράτ Οζτσιβίτ.

Espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !