Μαρία Κορινθίου: Περιγράφει τη στιγμή της... σύλληψης της!

0

Συνέντευξη στην εκπομπή "Dot." παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων, για τα χρόνια που ήταν φοιτήτρια.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην εποχή που ζούσε στην Αμερική, αποκαλύπτοντας πως χρειάστηκε να κάνει δύο δουλειές για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις σπουδές της. Ωστόσο, επέστρεψε στην Ελλάδα με έναν επεισοδιακό τρόπο, καθώς προηγήθηκε η σύλληψη της λόγω… βίζας!

«Στην Αμερική δούλευα για να σπουδάσω σε μια πιτσαρία ελληνική και δημόσιες σχέσεις σε ένα ελληνικό μαγαζί. Θα το ξαναέκανα χίλιες φορές, το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Είχε λήξει η visa μου και με «έδωσε» μια κοπέλα. Μου έστειλαν χαρτί στο σπίτι, με συνέλαβαν κανονικά, φωτογράφιση, δαχτυλικά αποτυπώματα, σύλληψη. Ήμουν πιτσιρίκι 20 χρονών. Μου είπαν ποιες είναι οι διαδικασίες, πέρασα από δικαστήρια, μόνη μου χωρίς δικηγόρο -οι δικηγόροι είναι πάρα πολλοί ακριβοί και για να σου διορίσει το κράτος πρέπει να είσαι Αμερικανός πολίτης. Έκλαψα την ημέρα που μου πάτησαν τη σφραγίδα πάνω στο διαβατήριο, την ημέρα που έπρεπε να φύγω, την ημέρα που ταξίδεψα. Από την προηγούμενη μέρα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ. Η Αμερική είναι το απωθημένο μου», εξομολογήθηκε.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !