Σάρωσαν οι 10 ΜΙΚΡΟΙ ΜΗΤΣΟΙ - Πρωτιά για τον ΑΝΤ1...

11
Χθες ,στις 9 το βράδυ, έκαναν τη μεγάλη τους επιστροφή, μέσα πια από τον ΑΝΤ1, οι ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΟΙ ΜΗΤΣΟΙ, δια χειρός Λάκη Λαζόπουλου. Το σίριαλ που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο ,επανήλθε στις οθόνες μας ανανεωμένο και προσαρμοσμένο στην κοινωνία του 2018, και το κοινό από ό,τι φάνηκε το περίμενε.

Οι ''Δέκα Μικροί Μήτσοι'', λοιπόν, χάρισαν απλόχερα την πρωτιά στον ΑΝΤ1 , καθώς έφεραν 20.9 % στο νεανικό κοινό 18-54 , και άφησαν...πολύ πίσω το ''Στην υγειά μας, ρε παιδιά'', που σημείωσε μόλις 9,3% .Ο ΑΝΤ1 ,που τους τελευταίους 2 μήνες δεν έχει ούτε ανάσα ,χθες πήρε από τον Λαζόπουλο το ''φιλί της ζωής'' , και η ένταξη του δημιουργού στο δυναμικό τού καναλιού, σίγουρα αποτελεί κέρδος με διάρκεια.

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί δεν αναφέρετε το γενικό σύνολο; Πέρασε μπροστά και στο γενικό σύνολο την εκπομπή του Παπαδόπουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α αυτο ειναι το σαρωμα?στο γενικο συνολο να φανταστω εμεινε δευτερο ε?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος κοιτά Γενικό σύνολο ,αγαπητέ αναγνώστη;Κανένανς! Ωστόσο , τα νούμερα έχουν ως εξης: 19,3 και 18,4 υπερ του Σπύρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @antonis,
    Φίλε αναγνώστη, όταν ένα κανάλι κι εν προκειμένω ο ΑΝΤ1 δεν βλέπει πια νούμερα ούτε με σφαίρες, τότε ναι, ένα 21 και μάλιστα σε μια ζώνη όπως η prime time ,είναι απολύτως σαρωτικό! Και έτσι για την ιστορία ,χθες με αφορμή τους ΜΗΤΣΟΥΣ, ήρθε 2ος ο ΑΝΤ1 στους Μ.Ο., κάτι που έχει να συμβεί μήνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ηρθε δευτερος? αλλα νουμερα βλεπουμε? κι αφηστε τα μπλα μπλα ,αυτα δεν ειναι νουμερα για πανυγυρια!!!χθες ο παπαδοπουλος ειχε μια εκπομπη διαμαντι αλλα ο κοσμος εθισμενος στο σκυλαδικο δεν του αρεσε!! καθηστε να μπουν τα σκυλαδικα και θα δειτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ένα κανάλι που το σαββατοκύριακο από το πρωί κάνει σταθερά μονοψήφια το 20% είναι θρίαμβος. Το θέμα είναι εάν τα νούμερα αυτά είναι λόγω περιέργειας, επειδή ο κόσμος περίμενε την " πολιτική " επιστροφή του Λάκη, ή εάν θα συνεχιστούν και με τα επόμενα επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @marst,
    Ο Παπαδόπουλος έχει πάντα εκπομπή-διαμάντι κι όχι μόνο χθες! Άλλο το ένα ,άλλο το άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι εσείς που λέτε ότι το σύνολο του κοινού δεν το κοιτάζει κανένας προφανώς αγνοείτε ότι η επίσημη σελίδα της Nielsen δεν καταδέχεται να αναρτήσει καν τα ποσοστά των επιμέρους κοινών (π.χ. 18-54). Επομένως, σημασία έχουν αποκλειστικά και μόνο τα νούμερα του συνόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @aris,
    Η άποψή σου δεν είναι εντελώς λαθεμένη, ωστόσο, όταν τα κανάλια κινούνται, σχεδιάζουν, στοχεύουν μόνο στο 18-54, τότε τα λόγια είναι περιττά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτά τα νούμερα τηλεθέασης που Σημείωσε ο ΑΝΤ1 το Σάββατο έδειξαν τη δυναμική της σειρά και του Λάκη Λαζόπουλου διότι το Σάββατο ο ΑΝΤ1 εκείνη την ώρα στα νεανικά κοινά σημείωνε νούμερα τηλεθέασης κοντά στο 10. Η σειρά θέλει χρόνο….. έκανε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης για πρεμιέρα σωστή κίνηση που την τοποθετήσαν τη σειρά ημέρα Σάββατο . Αυτό έδειξε ότι το κοινό έχει ανάγκη από μία καλή σειρά με ένα καλό και έξυπνο σενάριο με αποτέλεσμα ο τηλεθεατής να πάρει το τηλεκοντρόλ και να αλλάξει το κανάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μου έχει γεννηθεί η εξής απορία χρόνια τώρα αφού τα κανάλια κοιτάνε τα νεανικά και είναι πράγματι έτσι έστω μία εκπομπή κάνει στο γενικό σύνολο 7% και στα νεανικά κοινά 25% πώς θα κινηθεί το κανάλι θα είναι ευχαριστημένο? με αυτή τη λογική θα είναι Όμως τα γενικά είναι κάτω του 10 θέλω να μου πεις την άποψή σου ?Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !