Επιστρέφει το «Your face sounds familiar»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5
Xθες έγινε γνωστό πως ο ΑΝΤ1 διεκδίκησε το "X Factor", ώστε να το εντάξει από τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα του. Τα πράγματα, όμως, δεν ήταν όπως τα περίμενε αφού τα δικαιώματα είχαν προλάβει να αποκτηθούν από το Έψιλον.

Οι τελευταίες πληροφορίες του gossip-tv, αναφέρουν πως ο Γιάννης Λάτσιος και η ομάδα του σκέφτονται πολύ σοβαρά την επαναφορά του "Your face sounds familiar" με κεντρική παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, αφού η ίδια πλέον θεωρείται από τα πιο δυνατά ονόματα του σταθμού χάρη στην επιτυχία του "Still Standing".

Ο δικός μας προβληματισμός είναι κατά πόσο το συγκεκριμένο concept έχει προλάβει να "ξεκουραστεί", ώστε να πλασαριστεί ως ένα φρέσκο και ενδιαφέρον πρόγραμμα. Ίσως θα ήταν καλύτερα να προσανατολιστούν σε πιο νέα προγράμματα που θα προκαλέσουν αίσθηση. 

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μυαλό δεν βάζουν...καινούργιες ιδέες δεν υπάρχουν και μετά θα παραπονούνται γιατί θα πέσουν στο 10% η τηλεθέαση η λογική διάσημων έχει ξεπεραστεί έγιναν επιτυχίες γιατί με τα rellity διάσημων πλέων τα βαρεθήκαμε και τελειώσανε και διάσημοι .....ξανά ζεσταμένη σούπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θελουν να εχουν τα ιδια με το Dwts6 ας το κανουν,ομως εγω προτεινω να βγαλουν το διασκεδαστικο τηλεπαιχνιδι/talent show BEAT IT ή να προβληθει για 2η σεζον το Rising star!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το yfsf παντως στον τελευταιο του κυκλο δεν τα πηγε καλα. Βεβαια η μπεκατωρου αποδεικνυεται η πιο επιτυχημενη παρουσιαστρια του αντ1 για φετος ενω οταν εμφανιστηκε στο sunday live πραγματικα τα εσπασε. Ισως μια version οπως το ισπανικο tu cara no me suena todavia που ειναι με ανωνυμους διαφορετικους καθε φορα παικτες ισως ειχε ενδιαφερον. Παντως θα πρεπε να σκεφτουν στον αντ1 και το the amazing race αν και θα ναι αρκετα ακριβο ως προς την παραγωγη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ YFSF ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !