Οι ανατροπές είναι το σήμα κατατεθέν του Survivor και όχι άδικα. Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει καταφέρει να εκπλήξει πολλές φορές του παίκτες με  τις ανακοινώσεις του. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και το επόμενο διάστημα.

Η είσοδος νέων παικτών είναι προ των πυλών. Το πιθανότερο είναι να δούμε την προσθήκη τεσσάρων συνολικά (2+2) παικτών στο Survivor. Την ώρα που έχουν ακουστεί έντονα δύο ονόματα, το peoplegreece.com έχει αποκλειστικές πληροφορίες για τη νέα παίκτρια που θα ενταχθεί στους Μαχητές.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Φελίσια Λαπάτη! Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και μοντέλο είναι γνωστή από τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον Ηλία Βρεττό. Αυτή την περίοδο παρουσίαζε εκπομπή στο Netwix και σύμφωνα με πληροφορίες του peoplegreece.com ταξιδεύει για Άγιο Δομίνικο τις επόμενες ημέρες.


Πρόσωπο από το περιβάλλον της αποκαλύπτει στο του peoplegreece.com: «Η πρόταση της έγινε την Πέμπτη (8/3) και όλα έγιναν εντελώς ξαφνικά. Τις τελευταίες ημέρες πραγματοποίησε τα τελευταία και απαραίτητα ψυχολογικά τεστ και εξετάσεις».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει μία ακόμη λεπτομέρεια. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δέχτηκε πρόταση η Φελίσια. Η όμορφη νεαρή έχει αρνηθεί στο παρελθόν προτάσεις της AcunMedya για το Survivor, ενώ εξακολουθούσε να έχει επαφές με την παραγωγή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: