Το ελληνικό ροδόμελο με χρυσό, το απόλυτο superfood.

0
Κι όμως υπάρχουν ακόμα επιχειρήσεις στην σημερινή Ελλάδα που μπορούν και αναπτύσσονται με ραγδαίους ρυθμούς αναδεικνύοντας τα ελληνικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο.

Φωτεινό παράδειγμα της αγροτικής ανάπτυξης που μπορεί να έχει η χώρα μας είναι η εταιρεία Amfipolis honey που παράγει υψηλής ποιότητα προϊόντα με βάση της πάντα το αγνό μέλι από την περιοχή των Σερρών και συγκεκριμένα στο χωριό Ροδολήβος.

Η εταιρεία Amfipolis έχει δημιουργήσει την ναυαρχίδα των προϊόντων της εδώ και ένα χρόνο περίπου, το Amfipolis rose 22k gold (Ροδόμελο με χρυσό 22καρατίων) το οποίο έχει κατακτήσει ήδη πολλές χώρες με το αριθμό συνέχεια να ανεβαίνει.
honey gold sea arthro.jpgΟι βασικές χώρες που καταναλώνουν τα προϊόντα Amfipolis είναι η Αγγλία, η Ρωσία, το Ντουμπάι, η Ιαπωνία, η Αμερική, τα Αραβικά Εμιράτα και το Ισραήλ. Αξιοσημείωτο είναι ότι ένα μεγάλο μέρος της παραγγελίας του Ντουμπάι τοποθετείτε στα ράφια του μεγαλύτερου και πολυτελέστατο ξενοδοχείου και μάλιστα έχει δοκιμαστεί από τον πρίγκιπα που έχει και το μεγαλύτερο ποσοστό του ξενοδοχείου αποκομίζοντας τις καλύτερες κριτικές.
H αξιέπαινη πορεία της Amfipolis honey όμως δεν σταματάει εδώ αλλά και δεν δεκάδες βραβεία που κατακτά σε διάφορους διεθνής διαγωνισμούς αγνότητας, πρωτοτυπίας και gourmet προϊόντων ή φυσικών superfood.
Η Amfipolis honey θέλοντας να αναπτύξει την δραστηριότητά της και στην Ελλάδα με διστακτικά βήματα και με πολύ χαμηλούς στόχους, λόγο της οικονομικής κατάστασης στη χώρα μας προτείνει τα προϊόντα της σε όλους όσους θέλουν να κάνουν ένα πλούσιο, πρωτότυπο και αξιοσέβαστο δώρο.
Δείτε τα οφέλη του χρυσού:
meli sketo xruso arthros.jpg
Βοηθά στην μείωση της φλεγμονής των αρθρώσεων. Έχει αντικαρκινική δράση. Δρα προληπτικά στην ακμή κάθε τύπου δέρματος. Μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Μειώνει άμεσα τα σημάδια γήρανσης. Εξισώνει τον τόνο του δέρματος. Βοηθά και αποτρέπει μελανώματα. Κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο λείο και απαλό. Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Βοηθά στην πρόληψη κατά της πρόωρης γήρανσης. Επιβραδύνει την εξάντληση του κολλαγόνου . Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. Παρέχει μια χρυσή λάμψη και βοηθά ως ένα φυσικό αντηλιακό. Επανορθώνει τα κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος. Δρα κατά της τριχόπτωσης. Χαρίζει λάμψη και δύναμη στα μαλλιά.και πολλά πολλά άλλα.
Δείτε τα οφέλη από τα ροδοπέταλα:
Αντιβακτηριακές ιδιότητες: Το αιθέριο έλαιο του τριαντάφυλλου μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις την ακμή ή να ενισχύσει τα δέρματα με τάσεις ακμής. Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες: Και πάλι, το αιθέριο έλαιο του τριαντάφυλλου μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις πρηξίματα στην επιδερμίδα και επιφανειακές κοκκινίλες. Οι ιδιότητές του «ηρεμούν» την επιδερμίδα και μπορούν να ηρεμήσουν ένα επιδερμικό έκζεμα. Αντιοξειδωτικές ιδιότητες: Τα τριαντάφυλλα έχουν υψηλά επίπεδα βιταμίνης C, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό. Αυτή η βιταμίνη, λοιπόν, προστατεύει τα κύτταρα σου, π.χ όταν περνάς πολλές ώρες στο ήλιο. Ενυδάτωση: Το φυσικό λάδι που περιέχεται στα τριαντάφυλλα, κλειδώνει την υγρασία μέσα στο δέρμα και το βοηθάει να είναι απαλό και λείο. Χαλάρωση: Το αιθέριο έλαιο του τριαντάφυλλου είναι νούμερο ένα στην αρωματοθεραπεία. Τα ροδοπέταλα συμβάλουν στην αποτοξίνωση και στην ηρεμία του οργανισμού μας. Τόνωση: Τα τριαντάφυλλα κλείνουν τους πόρους του δέρματος και αποκαθιστούν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας.

Από την μεριά μας δεν έχουμε παρά μόνο να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας και να σας πούμε ότι μπορείτε να δείτε περισσότερα για το προϊόν εδώ όπου είναι και η βασική σελίδα πώλησής του.

Δείτε το ροδόμελο με το χρυσό εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !