Από
τη προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν το STAR έχει εξασφαλίσει τα δύσκολα δικαιώματα του «Master Chef». Ο πρώτος κύκλος βγήκε στον αέρα τον Μάιο του ’17 αποσπώντας θετικά σχόλια για το αποτέλεσμα που είδαμε στις οθόνες μας αλλά δεν αποτυπώθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, εν αντιθέσει με τον νέο κύκλο που βλέπουμε αυτή την περίοδο.

Με τον διαγωνισμό μαγειρικής να έχει πάρει λίγο πιο ριάλιτι μορφή αλλά να κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Όπως είναι φυσικό αυτή η επιτυχία δίνει στους υπεύθυνους του καναλιού μεγάλη χαρά και έτσι κάνουν διάφορα σχέδια για το μέλλον. Σε πρώτη φάση οι υπεύθυνοι έδωσαν παράταση γυρισμάτων και κατ’ επέκταση προβολής, ενώ σίγουρο θεωρείται και το «πράσινο φως» για τρίτο κύκλο επεισοδίων, τον οποίο θα δούμε τον Γενάρη του ’19, αφού έχει προηγηθεί μία άλλη εκδοχή του.

Σύμφωνα με το  ρεπορτάζ του MYtv και του Παναγιώτη Μουλόπουλου, το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να συζητιέται έντονα το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην παραγωγή του «Junior Master Chef» με τα… παιδιά να πιάνουν τις κουτάλες. Βέβαια, στη συγκεκριμένη εκδοχή οι κριτές είναι λιγότερο αυστηροί, ενώ εφόσον παρθεί η οριστική απόφαση για υλοποίηση της συγκεκριμένης εκδοχής τα γυρίσματά θα πρέπει να γίνουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που τα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο. Τότε η προβολή του συγκεκριμένου πρότζεκτ θα προγραμματιστεί για το α’ μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν και έπειτα θα δώσει πάσα στην κανονική εκδοχή.


Να σημειωθεί ότι το «Junior Master Chef» είχε ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση, από τη συχνότητά του MEGA, το 2012 με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]