Το NOMADS ήταν τελικά το πιο πετυχημένο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά. Και μπορεί να μην έκανε τα νούμερα του SURVIVOR 1 , κράτησε τον ΑΝΤ1 στην πρώτη θέση για το πρώτο 3μηνο. Αυτό φαίνεται να σκέφτονται οι ιθύνοντες του καναλιού και ετοιμάζουν την  επίθεσή τους.
Ναι, καλά καταλάβατε, το NOMADS έχει πέσει στο τραπέζι για να βγει την επόμενη τηλεοπτική χρονιά ανανεωμένο, εντελώς ανανεωμένο.
Σύμφωνα με αυτά που έφτασαν στα αυτιά μου, το κανάλι ετοιμάζει να το κάνει συμπαραγωγή με  την Τουρκία άλλα και πιθανότατα με την Σερβία.. Ναι, καλά καταλάβατε , το νέο NOMADS θα έχει 3ης  ομάδες , Ελλάδα, Τουρκία και μια ακόμα χώρα...
Για να δούμε, θα μείνει μόνο στα λόγια;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωπα, ο αντ1 ξύπνησε ρε. Μου αρέσει η ιδέα, αν και το βλέπω να κολλάει. Άλλωστε ο ΑΝΤ1 είναι ένα κανάλι που βγάζει φήμες και μετά δεν κάνει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν καταλαβαινω γιατι το χτυπουν ετσι? Ηταν μια χαρα επιτυχημενο κ πολυ καλα οργανωμενο ..απλα η νικητρια μας τα χαλασε . Χαχαχα. Απλα ο κοσμος επρεπε να εχει πιο ενεργη συμμετοχη ωστε να γινει πιο ζωντανο