Το τέλος της λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού Mega αποφάσισε σήμερα το ΕΣΡ.

Ειδικότερα, το Εθνικό Συμβούλιο Τηλεόρασης έκρινε πως ο σταθμός εμπίπτει στη ρύθμιση του άρθρου 28 παρ. 10 του Ν. 4496/2017 και ως εκ τούτου δεν μπορεί να θεωρηθεί θεματικός.

Ειδικότερα, "το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αναγνωρίζει ότι ο τηλεοπτικός σταθμός με το διακριτικό τίτλο "MEGA CHANNEL" εμπίπτει στη ρύθμιση του άρθρου 28 παρ. 10 του Ν. 4496/2017 και υποχρεώνει τη λειτουργούσα αυτόν εταιρεία με την επωνυμία "ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ" να τερματίσει τη λειτουργία του", αναφέρει το διατακτικό της απόφασης, όπως το παρουσιάζει το protothema.gr.

Ως εκ τούτου, το Mega οδηγείται σε λουκέτο καθώς σύμφωνα με τη νομοθεσία σταθμοί που δεν μετέχουν στη διαδικασία για τις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας πρέπει να κλείσουν εντός τριών μηνών από την προκήρυξη του διαγωνισμού.


7 σχόλια:

Αν εχεις ιδεες είπε...

Α υπάρχει όντως το ΕΣΡ;; Νόμιζα ότι ήταν αστικός μύθος.....
Αντί να κοιτάξουν να τερματίσουν ΑΜΕΣΩΣ το power of love του ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Μένιου κλείνουν το Μέγκα που ως ψυχαγωγικός σταθμός μόνο οφέλη είχε να προσφέρει στο κοινό του....
Φαίνεται ότι υπάρχουν φωνές πιο δυνατές από τη φωνή 420 εργαζομένων.....

maria13 είπε...

Είχε δεν είχε τα κατάφερε ο Αλαφούζος. Κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό, κλείνει το Mega και φυσικά συνεχίζει να προσφέρει ποιοτικό πρόγραμμα. Αλήθεια οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ θα αντιδράσουν κάποια στιγμή;

TVFLOROS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Αν εχεις ιδεες είπε...

Πως φαίνεται το επίπεδο ε;
1ον: γλώσσα
2ον: υπεράσπιση του power of love...
Μην ανησυχείτε παιδιά του τβνεα. Το ληγω εδώ. Δε θα μαλώσουμε.

Unknown είπε...

μα δεν υπαρχει λογος να εκπεμπει 1256η επαναληψη μια σειρα και σε sd. Ουσιαστικα εχει κλεισει εδω και δυο χρονια αφου δεν παραγει τιποτα καινουργιο.

Unknown είπε...

Πρέπει να ντρέπονται και ούτε θεματική άδεια δεν το δώσανε.
Όλοι άφαντοι και δεν κάνανε κινήσεις μπας και το σώσουν.maria13 είπε...

Unknown ποιός να το σώσει το κανάλι και γιατί; Είναι κρίμα που τόσοι άνθρωποι είναι άνεργοι αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουν κλείσει χιλιάδες επιχειρήσεις, η ανεργία είναι κοντά στο 30% και δεν έχει νοιαστεί κανένας. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι ενδιαφέρονται για ένα κανάλι και όχι για το μπακάλικο της γειτονιάς ή το μαγαζί με τα ρούχα ή την ταβέρνα ή γενικά για τις υπόλοιπες εταιρείες που στην τελική δεν ευθύνονται κιόλας για την κατάσταση της Ελλάδας. Σε αντίθεση με το mega που όλοι ξέρουμε τί ρόλο έχει παίξει στην πολιτική κατάσταση από το 90 και μετά.