Δεν θέλω να γίνομαι μάντης κακών, αλλά να που έγινα τελικά αναφορικά με τον ΑΝΤ1! Το κανάλι βρίσκεται κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού και όποια απόφαση θα παρθεί από εδώ κι εμπρός είναι καθοριστική για το μέλλον του καναλιού και κυρίως των ανθρώπων του. Το κόψιμο του «Sunday Live» ήταν ουσιαστικά μονόδρομος και δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα σταματήσει εδώ η κατρακύλα.

Περιμένω με αγωνία να δω το «Hell’s Kitchen», αλλά η συμμετοχή του Εκτορα Μποτρίνι και τι περνάει στον κόσμο, σε συνδυασμό με τον πολύ δυνατό ανταγωνισμό -από τη στιγμή που πλέον το «ΜasterChef» θα προβάλλεται και τις Δευτέρες- αλλά και το γενικότερο κακό κλίμα με τα πρότζεκτ να βουλιάζουν το ένα μετά το άλλο, καθιστούν το εγχείρημα του ριάλιτι μαγειρικής μια ωρολογιακή βόμβα για το κανάλι.

 Στο πλαίσιο αυτό επιστρατεύτηκε κακήν κακώς ο Αντώνης Κανάκης, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τον ΑΝΤ1. Ετσι, από εκεί που ο Θεσσαλονικιός δεν είχε σκοπό να βγάλει ούτε τους Αρβύλα αλλά ούτε και τη νέα του εκπομπή στον αέρα, τελικά και θέση επιτελική πήρε αναλαμβάνοντας τον γενικότερο σχεδιασμό και την καλλιτεχνική επιμέλεια της late night ζώνης, ενώ θα βγουν και οι δυο εκπομπές του, αρχής γενομένης αυτή τη Δευτέρα 5 Μαρτίου με τους «Ράδιο Αρβύλα».

Μην εκπλαγείτε καθόλου αν στο πλαίσιο αυτό δούμε και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να επιστρέφει τηλεοπτικά, σαν σανίδας σωτήριας για το κανάλι! Κοιτάξτε να δείτε που τελικά το «Nomads» θα αναδειχθεί το πιο επιτυχημένο πρότζεκτ της φετινής σεζόν.

tv-24/Τίνα Μεσσαροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: